30.6.2018

Yogafunc - paras ryhmäliikuntakokemus ikinä

Tiistaina ajelin työpäivän jälkeen Vantaan Tammistoon testaamaan uutta Yogafunc-ohjelmaa. Astangajoogaa on tullut tehtyä tässä kesän aikana enemmänkin, mutta Yogafunc on jäänyt lomalle, kun omat ryhmäliikuntatunnit jäivät kesätauolle. Kieltämättä Yogafuncia on hieman ikävä, mutta olen kyllä nauttinut omista astangajoogaharjoituksistanikin, jotka taas jäävät vähemmälle talvisin Yogafuncin viedessä tilaa joogaan käytettävästä ajastani.

Jatkan ryhmäliikuntatuntien vetämistä taas elokuun loppupuolella ja tämä nyt vaihtunut ohjelma on vielä silloinkin ajankohtainen. Mutta olipa taas kiva tehdä Yogafuncia, vaikka punnerruskappale tuntuikin olevan aivan toisesta ulottuvuudesta, huh huh. Onhan tässä toki aikaa treenata ohjelmaa reilu kuukausi, että ei muuta kuin lisää voimaa ojentajiin.

Yogafuncin lisäksi ehdin treenaamaan myös Pilatesfuncin ja olipa muuten hauskaa ja tehokasta. Saattoipa minuun purasta pieni pilateskärpänenkin.

No mutta, uusi Yogafunc ohjelma oli tietenkin taas "paras ryhmäliikuntakokemus ikinä" ja taidanpa jo ensi viikolla aloittaa uuden ohjelman harjoittelun. Minulla on katala (ja hyvin salainen) suunnitelma koukuttaa myös lisää ystäviäni tämän harjoittelun pariin...

Mutta hei, nyt lähden pakkaamaan taas rinkan ja suunnistan kohti Repovettä joogaretken tiimoilta. Ihan huippua sekin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti