24.6.2018

Suppailua

Kesän yksi parhaista hankinnoista on ehdottomasti SUP-lauta. Reilu viikko sitten mies luki aamupalapöydässä ilmaisjakelulehteä, kun katseeni hakeutui etusivun alalaidassa olevaan mainokseen ja kuvaan, jossa paikallinen halpahalli möi tarjouksessa SUP-lautoja. Silläkin riskillä, että halvalla ei saa hyvää, kävin kotiuttamassa laudan.

Viime viikonloppuna oli onneksi mitä kaunein sää korkata uusi lauta. Sunnuntaina pumppailin laudan täyteen ilmaan (käy muuten urheilusta) ja lähdimme ystäväni kanssa järvelle melomaan. Kipinän sain tähän viime kesänä testatessani SUP-joogaa. Ja niinhän siinä kävi, että kipinä jäi kytemään ja oman laudan hankinta kirjautui to do-listalle. Ja onhan se nyt selvä merkki, jos aamupalapöydässä sattuu huomaamaan tarjouksen laudoista.

Järvellä meloessa aika katoaa aivan tyystin. Useampi tunti menee humahtamalla ja siitä, kuinka pitkän matkan meloimme, minulla ei ole mitään hajua. Mutta vapaapäivän viettoon suppailu on mitä parhainta puuhaa. Lauta tuntui tukevalta ja vaikka ajoittain oli pientä puhuria ja aallokkoa, ei olo laudalla tuntunut epävakaalta.

Pidimme pienen tauon tuulettomassa poukamassa, nautimme auringosta ja kylmästä juomasta. Takaisin päin tuuli oli niin sopivasti kohti mökkilaituria, että heitimme laudoille vaakatasoon ja annoimme tuulen kuljettaa meitä pikkuhiljaa kohti rantaa. Aivan täydellistä joutenoloa.

Jos tästä kesästä jotain jää mieleen, niin se on tämä sunnuntaipäivä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti