28.12.2017

Jokelan vanhalla myllyllä

Toissa viikonloppuna kävin testailemassa uutta kameraani erilaisissa kohteissa ja samalla kuvaamisesta innostunut nuorimmainen tenava sai käyttöönsä vanhan kamerani. Hän on jo pitkään toivonut vähän parempaa kameraa ja tuo vanha kamerani oli hänelle kuin suuri aarre. Ja minustahan oli tietenkin mukava opettaa häntä käyttämään sitä. Samalla oli kiva seurata sivusilmällä, kuinka innoissaan hän kuvia otti.

Ajelimme Valkealaan Jokelan vanhalle myllylle, joka on muuten poikkeamisen arvoinen kohde kesällä vehreydessään ja varsinkin kauniina talvisena iltana paikka on tunnelmallinen. Itse halusin testailla kameralla mm. erilaisia valotusaikoja ja tuo kuohuva joki on siihen aika kiva kohde.


Kirjoittelin joku aika sitten siitä, kuinka saisin lapsia enemmän innostettua kanssani metsäretkille. Nyt ainakin vahvasti näyttää siltä, että nuorimmainen lähtee kanssani melkein mihin vaan, kun hänelle antaa kameran käteen. Välimatkat katoavat ja sellainen "onko vielä pitkä matka"-napina puuttuu. Tätä täytyisi vain harrastaa enemmän.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti