21.4.2017

Perjantain kevyet

Monesti kovat tuulet ennustavat vaihtuvaa ilmanalaa. Eilen toivoin tuulitukkalookin sijaan aurinkoa ja lämpöä seuraavalle päivälle. Sain valkoisen maan. Hah hah. Mutta ei se mitään, kyllä se kevät sieltä tulee, hitaasti, mutta varmasti.

Itse olenkin päässyt fiilistelemään kevättä ja kesää oikein kunnolla, kun aloitin oman työn oheen työt puutarhamyymälässä (ja kyllä, tämä liittyy myös luonto-ohjaajan opintoihini). Paluu juurille, niinsanotusti. Viisi vuottako tässä ehti kulua välissä, mutta kai se vain niin menee, että ei tuosta puutarhamaailmasta kerran sinne eksyneenä ole poispääsyä. Koukuttava ala. Kevään mittaan on varmasti tiedossa myös täällä lisääntyvissä määrin juttuja puutarhailusta, mutta näinhän se on tainnut mennä joka kevät ja kesä, kun pieni puutarhuri minussa on nostanut päätään.

Päivät täyttyvät nyt siis aika tehokkaasti töistä, treenaamisesta ja opinnoista. Huomaan taas kerran, että toimin parhaiten pienessä kiireessä ja monet roikkumaan jääneet pikkuasiat on tullut hoidettua ja olen saattanut kaikennäköisiä kodin pikkuprojekteja päätökseen. Päiviä tulee aikataulutettua ja organisoitua ihan eri tavalla, kun aikaa ei ole niin paljon. Tietyllä tapaa nurinkurista, mutta ainakin omalla kohdallani se menee näin.

Mutta oikein mukavaa viikonloppua kaikille! Oma viikonloppu meneekin taas vaihteeksi joogaillessa, kun menen Yogafunc-kurssille Helsinkiin. Kivaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti