14.4.2017

Perjantain kevyet


Joskus on viikkoja, kun tapahtuu jos ja vaikka mitä, mutta mennyt viikko on kieltämättä ollut hieman arkipainotteinen ja suurimmat tapahtumat ovat olleet pihan haravointi ja roskien jäteasemalle vienti sekä verotoimistossa käynti. Ooo....

Maanantaina aloittelin liikkumisen kevyesti metsäkävelyllä ja valehtelematta jouduin ottamaan pienet päiväunet siihen päälle, kun voimat tuntuivat valuvan tyystin pois. Mietin, että mitäköhän tästä tulee, jos tämänhetkinen kunto on tätä luokkaa, mutta onneksi se olikin vain sellainen alkushokki kropalle ja loppuviikon liikkumiset ovatkin olleet jo huomattavasti kevyempiä.

Joogailtua on tullut muutamaan otteeseen ja se on tuntunut hyvältä. Syke ei nouse pilviin, mutta tauon jälkeen tuntee taas tehneensä. Liike itsessään tuntuu tekevän flunssan jälkirippeille (mm. nenän tukkoisuus) oikein hyvää kun aineenvaihdunta lähtee kunnolla liikkeelle ja kroppaan jämähtäneet moskat tuntuvat tulevan ulos.

Tiistaina tehtiin iltasella täydenkuun metsäretki ja koira oli vähintään hämmentynyt, kun taas lähdettiin metsään. Vastahan siellä eilen käytiin. Kummallisia nuo ihmiset. Ensin maataan sohvalla kaksi viikkoa ja sitten ulkoillaan joka päivä. En tajua.

Pihatöitä ja kotiin liittyviä hommia olen tehnyt tällä viikolla varastoon, koska seuraavat viikot tulevat olemaan aika kiireisiä. Lumi onneksi vain käväisi maassa ja pääsin keskiviikkona haravoimaan pihan, laittelemaan ulkoistutuksia, eli vähän väriä pääsiäiseksi ruukkuihin. Etsiessäni autotallista muutamia tavaroita tulin siivonneeksi koko autotallin ja pakanneeksi sinne kertyneet jätesäkit peräkärryyn ja siitä jäteasemalle. Melkoisen reipasta, sanoisin.

Pääsiäisen olen rauhoittanut aika pitkälle kotona olemiselle ja joogailulle, jos ei muutamia töitä ja niihin liittyviä asioita lasketa. Toivotaan, että aurinko paistaisi lämpimästi ja pääsisi vaikka terassille kahville. Mukavan rauhallista pääsiäistä kaikille :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti