10.3.2017

Perjantain kevyet

Viikko soljahti taas ohi ja mukaan on mahtunut onneksi pääasiassa kaikkea mukavaa. Johtuneeko siitä, että viikkoa edeltävä viikko oli suurimmaksi osaksi lomaa ja sain vähän huilailtua vai oliko viikko vain hieman normaalia kevyempi. Mene ja tiedä.

Olen viikon aikana tehnyt kolme joogaharjoitusta ja se on tuntunut kropassa hyvältä. Neljäskin olisi mennyt, mutta järki käski pitää lepopäivän ja nyt jälkikäteen todettuna se oli oikein hyvä idea. Juuri nyt jooga tuntuu hyvältä harjoitusmuodolta. Lisäksi olen tehnyt kevyitä treenejä salilla ja testaillut, mihin kaikkeen tuo reisi onnettomuuden jäkkeen pystyy. Juoksulenkkien aloittamista odotan vielä sen verran, että tuo mollukka tuosta polven päältä siirtyy edes vähän enemmän takaisin omalle paikalleen. En tiedä, onko se vain nestettä vai onko osa reisilihaksesta siirtänyt hieman paikkaa (onko se mahdollista). Jokatapauksessa juoksuaskelia ottaessa se vielä hieman kivuliaasti tärähtää joka askelmalla.

Töihin pyöräily on tuntunut tällä viikolla todella raskaalta, mutta siitäkin selvittiin. Tosin yhtenä iltana tungin fillarin röyhkeästi ystäväni takakonttiin ja hyppäsin itse etupenkille ja sanoin "meille, kiitos". Sinä iltana olisin varmasti itkenyt ja polkenut, väsymys oli niin suuri. Tietkin alkavat olla pääosin sulia ja vain paikkapaikoin on enää sellaista ikävää rosoista jäätä, jossa joutuu huutamaan apuaaaaaaa (joko mielessään tai ihan ääneen ;)) ja toivoa parasta.

Keskiviikkona käytiin Annan kanssa Karhulassa katsastamassa uusi Yogafunc-ohjelma, jonka otan kohtapuoliin työn alle, jotta pääsen vetämään sitä itsekin. Olen kyllä ikuisesti kiitollinen sille sattumalle (rehellisesti sanottuna uskon, että sattumia ei ole), että aikoinaan eksyimme Annan kanssa Tallinaan ja Joogamessuille ja Yogafunc-tunnille, koska tuskin olisin tällä tiellä vielä tänäkään päivänä. Nautin joogan ohjaamisesta niiiiin paljon.

Viikolla kävin läpi kaikki kuvat viimeisen puolen vuoden ajalta ja karsin kaikki ylimääräiset otokset koneelta. Ei mikään pieni homma, koska kuvia tulee otettua lähes päivittäin ja parhaimpina reilut sata päivässä. Samalla kuvia läpikäydessä iski ihan kamala kaukokaipuu. Olisi niin ihanaa ottaa pieni irtiotto ja lähteä hieman kotinurkkia kauemmas. Listahan olisi jo valmiina kohteista, pitäisi vaan lähteä. Tai no, ihan ensimmäisenä pitäisi löytää taloudelliset resurssit siihen. Mutta haaveillahan saa aina. Ja tiedän, että kyllä nekin joskus toteutuvat. Haaveet.

Viikonlopullekin on kaikkea mukavaa tiedossa. Tänään istuskellaan tyttöjen kanssa brunssille ja parannetaan maailmaa tai ainakin vaihdetaan kuulumisia ja viikonlopulle on luvassa vähän retkeilyä ja illanviettoa sekä hyvää seuraa. Nyt toivotaan enää aurinkoa koko viikonlopulle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti