25.2.2017

Happimyrkytys


Ihan muutaman kuvan kera halusin vain tulla kertomaan, että ulkona on ihan mieletön ulkoilusää. Koska ensi viikolle on taas luvattu lauhempaa säätä, mikä pahimmillaan tarkoittaa märkää ja harmaata, pitää tänä viikonloppuna imeä itseensä niin paljon hyvää ilmaa ja aurinkoa, kuin mahdollista.

Itse olen viettänyt kaksi päivää lähes täysin ulkoilmassa, kun olemme tehneet opintoihimme liittyvää projektia (tästä myöhemmin lisää). Yöksi suunnistimme Repovedelle Määkijän kotaan, joten viime yökin meni hieman viileämmissä tunnelmissa, kuin ihan normisisätiloissa. Ja vaikka olo kieltämättä onkin hieman väsynyt tällaisen happimyrkytyksen ja hieman levottomasti nukutun yön jälkeen, on olo mitä mainioin. Ulkoilma ja metsä tekevät ihmeitä mielelle.
Illalla kodalla mietin, milloin olen viimeeksi tehnyt tällaisen yön yli reissun metsään. En edes muista. Varmaan joskus partioaikoina. En kyllä ymmärrä miksi, koska pysähtyessä hyvinkin yksinkertaisten olojen äärelle mieli hiljenee hyvällä tavalla todella tehokkaasti.

Onneksi rinkan pakkaaminen meni suht rutiinilla, kiitos viime syksyn Caminon vaelluksen. Tosin hieman päivitettävää löytyi taas näihin vaellustavaroihinkin ja ennen seuraavaa reissua täytyy ostaa mm. makuualusta. Ja pakko mainita, että näissäkin kuvissa vilahtavan Haltin 30/40 l rinkan/repun satuin löytämään kirpparilta n. 15 eurolla ja se on kuin uusi ja juuri täydellisen kokoinen tällaisille pienille reissuille, kun mukaan täytyy kuitenkin pakata mm. makuupussi, alusta ja eväät.Sen lisäksi, että mieli lepäsi näissä maisemissa ja oloissa, oli seuralla tietenkin iso osuus viihtyvyyteen. Tajusin aika nopsaan opiskelut aloitettuani, että olen täysin oikeassa paikassa ja oikeaa alaa opiskelemassa, kun luokkakavereiden kanssa jutut kolahtivat heti yhteen. Eilen illalla ennen nukkumaankäyntiä mietin tätä uudestaan, kun olimme ensin nauraneet vatsat kipeiksi kodassa mitä hölmömmille jutuille (missä seurassa matkitaan yhdessä lintujen ääniä ja nauretaan vedet silmissä), ennenkuin sammahdimme kodan penkeille levitettyihin makuupusseihin.

Tällaisen viikonlopun jälkeen voin vain sanoa, että tätä lisää!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti