13.9.2016

Lähtötunnelmissa

Jotain normaalista poikkeavaa on varmasti tapahtumassa, jos aamun ensimmäinen ajatus heti herättyä on, että ei hemmetti huomenna! Kun melkein puoli vuotta sitten tehtiin Sinin kanssa päätös reissuunlähtemisestä, tuntui se kovin kaukaiselta ajatukselta. Ehtiihän tässä suunnitella ja tehdä vaikka mitä välissä. No niin ehtikin, mutta oikeastaan kaikkea muuta, kuin sitä suunnittelua.

Tai no, ollaanhan me varustauduttu. Sini lupasi ottaa mukaan pullonavaajan ja aurinkovoidetta ja mä lupasin kantavani shampoon. Että ei tässä ihan pystymetsästä olla lähdössä. Niin. No, jos tänään kuitenkin vielä soitellaan ja sovitaan muistakin pikkujutuista, joita on turha kantaa tuplana.Eilen illalla oli kieltämättä työpäivän jälkeen hieman hassu olo, että ei hitsi, mähän en tule tänne töihin kolmeen viikkoon. Milloin mä olen viimeksi ollut noin pitkään poissa töistä. En muista. En ole oikeastaan ehtinyt ajatella koko asiaa, koska viimeiset viikot olen tehnyt luonnollisesti tuplatöitä, koska kuukauden työt piti saada hoidettua nyt kahdessa viikossa.

Olo on vähän epätodellinen, koska tänäänhän pitäisi pakata ja hoitaa monta muutakin asiaa. Toisaaltaan ymmärrän, että eihän tämä kaikki minun vastuullani ole, kyllähän tuo mieskin osaa, mutta oma mieli vain on levollisempi, kun tiedän, että tietyt asiat on hoidettu. Ja loppupeleissä jos en nyt mitään viime hetken paniikkia saa (pois se minusta), taitaa ainut asia, joka ei tule valmiiksi, on se sukan neulominen valmiiksi. Ja jotenkin tuntuu, että ei se oikeastaan ole edes kovin olennaista.On kieltämättä vähän jännittävää lähteä reissuun, josta ei tiedä oikeastaan mitään. Toistaiseksi meillä on varattuna lennot ja ensimmäisen yön majoitus. Siitä eteenpäin matkan kulku onkin oikeastaan aika pitkälle kiinni, kuinka pitkiä matkoja päivän aikana tulee kuljettua. Ja kun ei tiedä, ei osaa odottaa.

Tämän atk-laitteen otan kuitenkin matkalle mukaan ja päivittelen reissua mahdollisuuksien mukaan. Mutta nyt läppään koneen kiinni ja lähden hoitelemaan asioita. Palataan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti