28.8.2016

Tyyntä myrskyn edelläElokuu on aina mielestäni ollut vähän sellainen "jännä" kuukausi. Ei ole enää kesä, mutta ei vielä syksykään. Aamuisin sen tuntee parhaiten. Ilmassa tuoksuu jo selvästi erilaiselta. Eilen aamulla käytin koiran ulkona ja ilma oli oudon odottava. Lämmin. Jotenkin erilainen. Tarkoitukseni oli lähteä aamulla joogaan, mutta viikon treenit muistuttelivat itsestään lihasjumeina ja tuon ilman kohdatessani, tulikin tarve päästä ulos metsään.

Mies tiesi sanoa, että päivemmällä alkaisi myrsky. Se ilmahan oli siis oikein kirjaimellisesti tyyntä myrskyn edellä. Ja kuinka ihana ilma se olikaan tehdä retki Repovedelle. Miehen kanssa pakattiin koira mukaan ja kun vanhempi neiti halusi jäädä kotiin ja nuorempikin oli isovanhempien luona yökyläilemässä, niin lähdettiinkin sitten ihan vain aikuisporukalla. Lasten vanhenemisen huomaa jo nykyään tästä lisääntyneestä kahdenkeskeisestä ajasta miehen kanssa. Ei se toki tarkoita aina sitä, että joka hetki vietettäisiin yhdessä, mutta kieltämättä tuntuu välillä oudolta olla kotona kaksistaan miehen kanssa, kun molemmat tenavat ovat kavereillaan tai muuten pois kotoa.  

  

Lähdettiin siis Repovedelle, joka on kyllä ehdottomasti näkemisen ja kokemisen arvoinen paikka, jos täällä Kouvolan seudulla liikkuu. Luonnonpuistoon on tehty jos ja vaikka kuinka hienoja retkeilyreittejä riippusiltoineen, losseineen ja taukopaikkoineen. Kierrettiin vähän alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen ylimääräistä ja ainakin koira oli tyytyväinen, kun se pääsi nuuskuttamaan jokaisen kannon ja pusikon. Vaikka metsäily kestikin yli kaksi tuntia, tuntui, että metsästä ei vain saa tarpeekseen ja kun maisematkin olivat mitä upeimmat, ei meitä ajanut pois tuolta kuin oikeastaan koko ajan yltyvä tuuli.

Ja aikamoiseksi se yltyikin päivän ja illan mittaan. Illemmalla oli mukava vetäistä pyjama vähän aiemmin päälle ja villasukat jalkaan, kaivautua sohvannurkkaan ja ottaa esille neulomukset. Jos tällä kertaa tekisi myös toisenkin sukan. Varastossa on jo ihan tarpeeksi sukkia yksijalkaisille ;).
 

Ja peeäs. Asiasta vielä ihan toiseen, eli huomasitko facesivuillani (Tasapainossa)/Purefactoryn facesivuilla/Kouvolan Luontaistuotteen facesivuilla ilmoituksen ensi perjantaina 2.9. järjestettävästä Muodin Yön Workshopista Kouvolan Luontaistuotteella, jossa me ollaan Annan kanssa neuvomassa, kuinka sitä raakasuklaata tehdään.

Lisäksi illan aikana voi käydä osallistumassa workshopiin, jossa opetetaan tekemään itse huulivoidetta. Kuinka mielenkiintoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti