3.4.2016

Raakakakkuilua

Meillä on ollut viikonloppuna Annan kanssa pienimuotoinen urakka, kun ollaan tehty kakkupala jos toinenkin alkavalle viikolle. Instagramissa (@terhisn tai @annahuhtilainen) on muutama kuva jo ollutkin tästä meidän projektista.

Kouvolan Luontaistuote teki myymälässään remontin ja on muuten raikkaan näköinen freesaus tehty liikkeeseen. Se, miten nuo meidän kakut liittyy tähän, on varmaan helposti arvattavissa, eli huomenna maanantaina olisi uudistuneen myymälän kahvittelut ja kakuttelut.

Ja mikä onkaan siis sopivampi kakku tällaisiin karkeloihin, kuin raakakakku? Oltiin Annan kanssa lievästi innoissamme tästä ideasta ja kehiteltiin tätä tilaisuutta varten takuuvarmasti hyvänmakuinen raakakakku, jota jokainen liikkeessä huomenna käyvä pääsee maistelemaan.

Eli kannatta piipahtaa. Eikä vähiten siksi, että pääsee maistelemaan raakakakkua, vaan myös siksi, että siellä on kuulemma hyviä tarjouksia koko viikon ajan JA.... kurkkaamalla Annan blogiin TÄSTÄ, löydät vielä ekstrakivan jutun tekstin lopusta, joka kannattaa käyttää hyödyksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti