20.5.2015

Blogin seuraamisesta

Hei tulipa tässä iltavilakoilla (hah hah, kello on kaksi yöllä ja aamulla ei varmasti nukuta) mieleen nyt kun tuo blogilista.fi lopettaa toimintansa ja kuitenkin aika moni löytää sitäkin kautta tänne blogiini, niin tässä olisi vaihtoehtoja, joiden avulla tätä blogia voi halutessaan seurata:

Bloglovin <- klik klik. Tähän ihastuin heti ensi silmäyksellä. Simppeli käyttää ja näppärä "apuväline",  jos tykkää seurailla erilaisia blogeja.

 Facebook Facesivuilleni päivitän blogin heti, kun olen julkaissut uuden päivityksen, jolloin uusin päivitys näkyy aina facen uutisvirrassa.

Instagram Koodaamalla hakusanalla itsensä @terhisn sivuille ja tykkäämällä Instassa pääsee seurailemaan ehkä kaikkein reaaliaikaisinta jorinaa kuvineen päivineen. Itse olen tuohon Instagramiin aivan koukussa ja se on tällä hetkellä ehkä se aktiivisin kanava, jota päivittelen. Eikä siinä vielä kaikki. Jos Instagramissasi on tilaa, niin voihan sitä käydä tykkäämässä myös meidän tiimin sivuista @ptteamfit ja myös meidän CrossFit-sali on siirtynyt insta-aikaan @crossfitkuusankoski. Jee!Ja hei, onko vähän vaikea keksiä tällaiseen päivitykseen otsikkoa? "Seuraa mua" (ehkä vähän tyrkkyä vaikka salaa toivonkin sitä) "Saa tykätä" (vielä epätoivoisempaa) "Näin seuraat minua" (menee jo vähän pelottavan puolelle). "Blogin seuraamisesta" (juuri sopivan tylsä, jesh!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti