22.4.2015

Kun viikko juoksee karkuun

 
Tämä viikko on mennyt ihan huikeaa vauhtia. Tiedän, että on vasta tiistai (tai oikeastaan jo keskiviikko), mutta kun tarkoitus on hoitaa tämä viikko "loppuun" jo torstaihin mennessä. Kun tietää, että on paljon tekemistä ja liian vähän aikaa, alkaa omalla kohdallani säätäminen. Ohhoh, unohdinko avaimet tosiaan meidän firman pöydälle. Ohhoh, jäikö eväät työpaikan jääkaappiin. Ohhoh, unohdinko sisälenkkarit kotiin. Ou nou. Mitähän vielä, kun kyse on kuitenkin vasta kahden päivän saldosta.
 
 
Eilisiltaan vielä pieniä muutoksia toi vanhemman neidin saama lievä aivotärähdys, joka tietenkin piti seurata, mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään. Meillä on kyllä ilmeisesti aika tapaturmanvastaiset lapset, koska vasta nyt jouduin ensimmäistä kertaa tutkimaan googlesta, mitä tulee seurailla, jos on saanut aivotärähdyksen. No mutta, ei onneksi väsymystä, päänsärkyä ja pientä huimausta pahempia oireita ollut.
 


Tänä aamuna suunnittelin kyykkäileväni muutamat sarjat, mutta polvi olikin toista mieltä lisäpainojen käytöstä, niin kyykkäilin sitten kepin kanssa. Eipä nuokaan harjoitukset hukkaan mene, ainakaan omalla kohdallani. Tekniikassa on varmasti aina kehitettävää ja liikkuvuuttakin voi aina parantaa.
 
 
Lisäksi tänään kävin elämäni ensimmäistä kertaa kiropraktikolla ja jos erehdyin alussa sanomaan, että ei mua silleen niin kuin mikään yksittäinen juttu vaivaa, olen vain hieman toispuoleinen, niin lähdin sieltä kyllä miettien, että olinpa minä epäkunnossa. Enkä rehellisesti uskonut saavani NIIN suurta apua ja paljoa tietoa, kuin mitä sain. Lähdin sieltä jotenkin hieman hämmentyneenä ja aikamoisia lamppuja syttyi sielläkin ollessa ja jatko näyttää, olivatko omat päätelmäni kuinka metsässä. Todella mielenkiintoinen kokemus. Suosittelen, vaikka sinullakaan "ei olisi mitään kummempaa". Esimerkiksi olen käynyt jo vuonna 2011 kuvauttamassa selkäni ja koskaan minulle ei oikeastaan auennut, että mikä siellä varsinaisesti oli vialla. Tänään sain selkokieliset vastaukset mm. siihen, miksi tietyt liikkeet ovat minulle haasteellisempia. Saankohan yöllä untakaan, kun jään miettimään näitä juttuja :D Ensi kerralle laitan pieneen mustaan vihkoon ylös lisää kysymyksiä, joita en nyt tajunnut hämmennykseltäni kysyä. 
 

1 kommentti:

  1. Niin tuntuu ihmeellisesti aika menevän kuin siivillä, niin tuntuu varsinkin keväisin. Kohta taas taivastelen minne kesäkin hujahti:-) Vai meneekö se aika nopeammin kun itse vanhenee?
    Mitä se kiropraktikko siis teki? Kerros lisää.

    VastaaPoista