6.4.2015

Ei tänne pääsiäiseen lomailemaan olla tultu

Pääsiäinen meni niin lujaa ohi, että hyvä kun kyydissä pysyi. Ohjelmaa oli joka päivälle ja nyt olo on vähintään yliajettu ja vähintään epätasapainossa.
 
Torstai-ilta meni aivan extemporeillanvieton merkeissä tyttöjen kanssa juoden muutama (hah) lasi viiniä ja juustoja napsiessa. Mukaviahan nämä illanvietot aina ovat ja tällaisina suunnittelemattomina vieläkin parempia, mutta ei sitä ehkä ihan joka viikonloppu jaksaisi. Liekö ikä vai mikä, joka painaa, mutta en ymmärrä, minne on kadonnut täysin se ihminen, joka jaksoi joskus juosta kaikki kissanristiäiset läpi tukka hulmuten. Uuh, ei enää...
Pitkänäperjantaina ajeltiin perinteisesti lounaalle Mummilaan ja ei tarvinnut tyhjin vatsoin lähteä sieltäkään.
Jälkiruokiakin nautittiin oikein kahteen otteeseen ja leipomani sitruunaraakakakku oli täyttävyydessään ehkä jo hieman liikaa ;)
Viime viikolla bongasin kirpparilta kirjan "Leijapoika" ja koska olin aika vaikuttunut toisesta kyseisen kirjailijan teoksesta "Tuhat loistavaa aurinkoa", ahmin tämänkin pyhien aikana. Minulla on paha tapa aloittaessani lukemaan jotain kirjaa todella imeytyä sen pariin, jolloin kirja kulkee nenässäni kiinni aamupalalle, vessaan ja iltaisin nuokun moneen otteeseen, yritän välillä sinnikkäästi jatkaa ja taas huomaan torkkuvani kirja sylissäni.
Lisäksi pyhinä meillä oli tiimipäivät sekä Kouvolassa että Lahdessa, joten töidenkin puolesta sutinaa riitti.

Meidän nuorimmaisella neidillä alkoi kuumeilu pari päivää sitten ja mietin, kun monopolia pelatessamme neiti oli hieman vähemmän skarpin oloinen pelaaja. Käsi otsalle ja kuumemittarilla varmistus ja kuumetta olikin 39 ja risat. Tosin neidin oma kommentti oli "ei se mitään". Itse en ehkä olisi ihan "ei se mitään" noissa lukemissa, mutta lapset ovat kyllä kovin kestäviä noiden kuumeiden kanssa. Itselläni kroppa ilmoitteli tänään iltapäivällä kuumeilulla ja kurkkukivulla. Toivottavasti en herää aamulla kaktus kurkussa. En halua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti