16.4.2014

Treeniä, kynsiä ja kasvun ihmeitä


Eilinen starttasi vähän niin kuin vahingossa treeneillä, kun vein vanhemman tenavan kouluun ja tajusin vasta juuri lähtiessämme, että mähän olen menossa työmaalle tuntia liian aikaisin. No, onneksi on sen verran kivat työpaikkaedut, että heiluttelin siinä sitten jalkatreenit menemään. Tällä kertaa eristäviä liikkeitä hitaalla supistuksella ja pidoilla. 
Aamun treenien ja töiden jälkeen olikin aika karauttaa taas huollattamaan kynsiä. Osalle tehtiin pikahuolto, kun eivät olleen menneet miksikään ja osaan vähän lisättiin blingblingiä lisää. Mitenniin lähtenyt lapasesta ? ;) Ja kuinka monella on pääsiäisaiheeseen sopivat Fabergen muna-kynnet. Niin.

Päivällä kävin lounaalla vanhan työkaverini kanssa ja huomasi taas, että kun long time no seen, niin juttua piisasi taas enemmän, kuin oli aikaa. Olipa ihana nähdä :)

Lisäksi sain mukaani sitruunapelargoneja (katso lisää täältä), joita nyt pitelen hengissä ja kun ilmat sallivat, siirrän ne ulos. Harrastaako joku muu esikasvatusta? Mulla on tosiaan aika mönkään menneet edelliset vuodet noiden pikkutaimien kanssa, kun jossain kohtaa kevättä työt ovat vieneet niin lujaa mennessään, että taimille on vain tapahtunut "jotain" ja sitten ne eivät ole enää olleetkaan elossa. Nyt tosin näyttää vahvasti siltä, että joudun kaivelemaan isompia ruukkuja ja alkaa tekemään koulintaa. Aikas kivaa. Ja kohta pääsee jo varmasti kamerankin kanssa ikuistamaan kevään ihmeitä.

Onko täällä muita puutarhaan hurahtaneita? Vai kirjoittelenko näitä vain ihan itseäni varten :)
Elkää sitten kuolko, jookos?
 
 


2 kommenttia:

  1. Voisin hurahtaakkin jos osaisin jotain aiheeseen liittyvää :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aloitat jollain supervarmalla. Niin, ja muistat kastella ;)

      Poista