29.3.2014

Lisää tällaisia päiviä

Malttaako tällaisena päivänä, kuin mitä tänään oli, olla sisällä? No ei malta, eikä tarvitsekaan. Sen verran löysän aamun vietin, että katsoin elokuvan Thanks for sharing ja täytyy sanoa, että en muista vähään aikaan katsoneeni noin hyvää elokuvaa. Ei välttämättä mikään vuoden spektaakkeli tai jäätävällä budjetilla tehty, mutta kolahti muhun juuri sopivasti. Elokuva oli hauska, mutta kuitenkin nasevasti aiheeseen pureutuva ja aika yksinkertaisiin, mutta tärkeisiin oivalluksiin perustuvia ajatuksia. No, suosittelen.
 
Nuoremman tenavan toivomuksesta pyörittelin tänään susheja. Vaikka noissa on aina oma vääntämisensä, niin kyllä mulla on onneksi apujakin keittiössä, kun toinen neideistä pilkkoo kurkkuja ja lohta ja toinen kattoi pöydän.
 

Laiskahan niitä töitään luettelee, mutta olinpahan tyytyväinen tämän päivän saldoon kun sain niin hyvin pihahommia tehtyä; rapsuttelin kukkapenkit, leikkasin marjapensaat ja hedelmäpuut, haravoin nurmikot. Niin ja heitin viime syksyiset ruukkuistutukset pois. Ja kävin ostamassa muutamat narsissit tilalle. Samaa oli ajatellut näköjään moni muukin, koska isommat marketit olivat aivan tyhjiä noista normi 12 cm narsissiruukuista. Omani löysin sitten tuosta lähikaupasta Valintatalosta. Kukkien juurelle laitoin sammalta, joka istahti noihin aika kivasti.

Ja ihan perushommien lisäksi päätin aloittaa jo yhden ensi kesän projekteista, eli noiden kivien roudaamisen tuohon talon viereen. Iso on savotta ja aikaa meni jo ihan kiitettävästi tuohon pikkupätkäänkin, mutta eipähän tuota valmista tuppaa tulemaan, kuin tekemällä.

Ai niin. Ja koirakin pääsi tänään karvoistaan ja meillä on taas pikkuhauva, kun karvan pituudesta lähti n. 10 cm. Nyt on metsässä linnuille pesätarpeita ja se kaikki karva on pois meiltä sisältä. Koirakin sekosi saksinnan jälkeen ja veti aivan hullua rundia pitkin pihaa. Uskoisin, että sekin on tyytyväinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti