Personal Training


Olen lisensioitu Personal Trainer (PTCA Personal Trainer) ja valmentajana määrätietoinen ohjaaja, joka vie treenit kuin treenit loppuun saakka. Otan jokaisen valmennettavansa huomioon yksilöllisellä tavalla, tavoitteet ja lähtökohdat huomioon ottaen; tarkoituksena kuitenkin saavuttaa tuloksia ja jatkuvaa kehitystä, oli kyse sitten painonpudotuksesta, liikunnan ilon löytämisestä tai kehon muokkaamisesta. 

Olen harrastanut liikuntaa monissa muodoissa aina. Mielenkiinto kokeilla uusia lajeja laidasta laitaan ovat vieneet minua aina lenkkipoluilta nyrkkeilykehään ja saavutuksena onkin mm. SM-kilpailujen kolmas sija kilpanyrkkeilyssä. Vahvuuksiani ovat mm. kahvakuulailu, toiminnalliset treenit, nyrkkeily, salitreenaaminen, erilaiset ryhmäliikunta- sekä kehonhuoltotunnit. Monipuolisen lajituntemuksen vuoksi saamme räätälöityä sinulle mahdollisimman kattavan ja monipuolisen suunnitelman, joka tukee tavoitteisiisi pääsyä.

Oli tavoitteesi liikunnallisella puolella mikä tahansa, on ravinnolla siihen ratkaiseva merkitys. Terveellinen ruokavalio kuuluu jokaiselle tavoitteesta riippumatta. Tarkoituksena on muokata juuri sinulle sopiva tapa syödä huomioiden taustasi, sekä ympärillä oleva elämäsi niin, että ruokailuista ja terveellisestä ravinnosta tulee elämäntapa, ei hetkellinen dieetti.

terhi.suurnuuja@gmail.comEi kommentteja:

Lähetä kommentti