21.11.2018

Ne pienet asiat

Silloin kun isot asiat ovat kunnossa, on helppoa huomata ne pienet, arkea rikastuttavat jutut. Siinä missä huomaan noiden edellisen kirjoitukseni arjen peruspilareiden palautuvan arkeeni, huomaan myös pysähtyväni enemmän ja enemmän näihin pieniin juttuihin ja niistä nauttimiseen.


-  Kun ensimmäisillä kunnon pakkasilla viet petivaatteet ulos ja illalla kääriydyt raikkaisiin lakanoihin.

- Kun hyvä ystävä, jonka kanssa et ole aikoihin pitänyt yhteyttä laittaa viestin: "Lähdetäänkö lounaalle joku päivä?".

- Kun huomaat itse ehdottavasi lautapelin pelaamista lapsen kanssa.


- Kun huonosti nukutun yön jälkeen tekisi mieli vain jäädä peiton alle, mutta kampeat itsesi ylös ja ulos kuvaamaan kauan kadoksissa ollutta aamuaurinkoa.

- Kun tulet illalla töistä kotiin ja mies on lämmittänyt takkaa niin, että jo eteiseen tulee pehmeä lämpö.


- Kun maailma meinaa kaatua hajonneeseen tietokoneeseen, hampaita kiristellen käyt ostamassa uuden ja toteat sen olevan aivan superihana. Kyllä, minulla on taipumus kiintyä näihin teknisiin vimpaimiin, autoihin ja kodinkoneisiin. Niiden rikkouduttua luopuminen on todella vaikeaa.

- Kun tunnet itsesi tosi vastuuntuntoiseksi ja aikuiseksi ottaessasi uuden tietokoneen myötä pilvipalvelun käyttöön. Onneksi kuvat ja tiedostot saatiin palautettua myös vanhalta koneelta.


- Kun tuntuu, että kaikki vähän takkuaa ja saat soiton juuri siihen saumaan ystävältä. Asioiden pyörittely vain oman pään sisällä ei ole aina hyväksi.

- Kun pimeiden tultua kaivelet mehukoneen naftaliinista ja nautit aamulla itse tehdystä mehusta yhtä paljon, kuin aamun ensimmäisestä kupillisesta kahvia.

- Ja yhtään ei haittaa myöskään se, että aurinko paistaa työpisteen ikkunasta silmäkulmaan niin, että joudun vähän siristelemään. Aurinkoista päivää kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti