14.4.2018

Kesä on ihan nurkan takana

Kesä tekee tuloaan ja huomaan sen pidentyvien päivien lisäksi siitä, että oma työnkuvani painottuu hieman eri lailla. Talven olen tehnyt ryhmäliikuntatuntien ohjauksia, personal trainerin töitä sekä sisällöntuotantoa. Kesäksi jätän jumpanvedot kokonaan ja teen "vain" puutarha- ja luontoalan töitä sekä personal trainerin hommia.Torstai-iltana jäin istumaan hetkeksi jumppasaliin Yogafuncin jälkeen. Ihmiset olivat toivotelleet mukavaa kesää ja syksyllä taas jatketaan. Viimeinen ryhmäliikuntatunti sillä kuntosalilla tälle keväälle. Toisella salilla tunnit jatkuvat vielä pari viikkoa. Jotenkin haikeaa, vaikka tiedän, että näin on parempi. Kesällä on mukava ottaa hieman kevyemmin ja antaa aikaa hieman enemmän itselleen ja läheisilleen. Keskittyä muihin juttuihin.

Tuntuu, että kevät on itsessään aika voimakasta aikaa. Luonto muuttuu hetkessä pimeästä talvesta valoisaksi, päivät pitenevät ja yhtäkkiä lumetkin ovat kadonneet jonnekin. Aurinko lämmittää ihan eri tavalla ja tänään jopa tuolla lähipellolla kesäisin asuvat joutsenet olivat palanneet.

Jotenkin sitä on vähän pyörällä päästään, kun kaikki käy taas niin äkkiä. Arkikin menee työkuvioiden mukana vähän uusiksi kesän ajaksi ja rutiinien löytämiseen menee taas hetki. Tuntuu, että kaikki muuttuu vaikka todellisuudessa oikeastaan mikään ei muutu.


Mutta hei, eihän tässä ole tarkoitus jäädä näitä juttuja märehtimään, vaan ottaa ilolla vastaan kaikki uudet jutut. Nyt pakkailen vielä viimeiset tavarat ja suuntaamme nuoremman tenavan kanssa auton nokan kohti Helsinkiä.

Ihanaa viikonloppua kaikille! Kesä on ihan nurkan takana.

Kuvat ovat maaliskuiselta retkeltä Hiidenvuorelle. En malta odottaa kesää, jotta pääsisin samoihin maisemiin ihastelemaan vaikka auringonlaskua.

Kuvat: Anna-Karoliina Pelto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti