10.9.2017

Loistava tapahtuma

Kun tiedossa on erilaisia ryhmäliikuntatunteja, värikkäitä vaatteita ja ihomaaleja sekä uv-lamput, ei lopputuloksena voi olla muuta kuin loistava tapahtuma. Sanan monessa mielessä.

Eilen ajelimme Espooseen Becomelle Late Night with Become-tapahtumaan, jossa oli tarjolla mm.YOGAFUNCia sekä kaksi uutuustuntia PARTYFUNC ja HEATFUNC. Kyllä, näyttäisi siltä, että YOGAFUNC olisi saamassa sisaruksia uusista, erilaisista ryhmäliikuntatunneista. Kyse olikin sneak peek ensi vuoden alkupuolella lanseerattaviin tunteihin. Ja tottakai me olimme haistelemassa ja testaamassa näitä juttuja heti ensimmäisten joukossa.Tapahtuma alkoi Jocken vetämällä YOGAFUNCilla. Ja vielä uudella ohjelmalla. Jos et vielä tiedä, mitä on YOGAFUNC, niin sallittaakoon tämä suora ja osuva lainaus Becomen sivuilta:

YOGAFUNC on astangajoogaan pohjautuva joogatunti, joka tehdään musiikin tahdissa. Joogasta tutut liikesarjat yhdistettyinä huipputehokkaisiin lihaskuntoliikkeisiin haastavat kehoa monipuolisesti. Monipuolinen musiikki tuo voimaan ja syvyyttä liikkeisiin ja rauhoittaa kun on sen aika.
Yogafunc on rennompi joogatunti, joka sopii sekä aloittelijalle, että enemmän jooganneelle. Jos koet, että ”perinteiset” joogatunnit ovat olleet sinulle liian hitaita, niin kokeile Yogafuncia!  


Seuraava tunti oli Terjen vetämä PARTYFUNC, jossa rakennetaan pala palalta keskitason tanssikoreografia, joka huipentuu mahtavaan lopetusbiisiin. Ja ihan rehellisesti vähän tällaisena rautakankena suhtauduin kyseiseen tuntiin hieman ennakkoluuloisesti, koska tanssi ja koreografia eivät varsinaisesti kuulu edes sanavarastooni. Mutta. Todellakin mutta. Niin minäkin löysin pomppivani aivan satasella mukana. Se oli niin hauskaa.

En kokenut varsinaisesti tanssivani, mutta mitkä fibat tuulahtivat omasta nuoruudesta 80-luvulta, kun aerobic aikoinaan rantautui Suomeen. Silloin, kun tarjolla oli aerobic ja step-aerobic. Silloin, kun suurinta hottia olivat kokopukutrikoot ja säärystimet. Askelkuviot olivat niitä, jotka olivat omasta nuoruudestani syöpyneet syvälle lihasmuistiin ja jotka onnistumisen tunteen kautta pulpahtivat ulos tunnilla, jossa tunsit todellakin olevasi paremmissakin tanssibileissä.Ilta päättyi Yin joogaan, mutta sitä ennen oli vielä yksi Funcy Familyn tuoteperheen uusi tunti testattavana; HEATFUNC, jonka veti ihana Anja. 

HEATFUNC on vauhdikas syketunti jossa vuorottelevat yksinkertaiset mutta NIIIIIIIIN tehokkaat sykeosuudet ja lihaskunto-osuudet. Kuulostaako tylsältä intervallitunnilta? No sitä tämä ei ole! Luvassa on erittäin iisiä koreografiaa, lihaskuntoa, tehokasta treeniä ja hauskanpitoa! 
(teksti lainattu Becomen sivuilta)Illalla kotiin ajellessamme olimme pitkään vielä vähän sellaisessa jumppakuplassa. Hehkutimme tunteja ja hyvin järjestettyä tapahtumaa sekä nauroimme omille "tanssiliikkeille". Jos näiden tuntien tarkoituksena on "Have fun, Get fit, Never quit", toteutui se aivan täydellisesti. Voisinko taas kerran todeta, että se oli paras ryhmäliikuntakokemus ikinä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti