19.5.2017

Perjantain kevyet

Viikko meni aika nopsaan jo ihan siitäkin syystä, että pari päivää vierähti Evon vaellusretkellä, josta tämänkin jutun kuvat ovat. Retki oli kyllä ikimuistoinen ja sai taas nauraa pitkästä aikaa oikein kunnolla vedet silmissä. Ehkä väsymykselläkin oli aika ajoin pientä osuutta asiaan, mutta mieluummin niin, kuin väsymyksestä johtuvaa negatiivista fiilistä.

Retkelle tein myös koko porukalle välipalaa, johon palaan vielä myöhemmin, mutta aikamoinen kasvisruokaretkieväskokkauskärpänen on päässyt puraisemaan ja mietin reseptiikkaa jo tuleville retkille. Tämä on kyllä hauska jatkumo, kun ensin ihan ns. normileivonnasta reseptejä kyhäiltäni innostuin raakaleivonnasta ja nyt on tullut tämä kasvisruokaretkieväsinnostus. Eli tulossa on retkille sopivia kasvispohjaisia retkieväitä, kunhan saan testattua reseptejä käytännössä.

Sen lisäksi, että mielessä pyörii kaikenmaailman reseptiikka, olen kerännyt myös pientä must have-listaa retkeilyjutuista, jotka olisi mukava omistaa. Pääsin kokeilemaan yllä olevan kuvan amok-riippumattoa sadekatoksella, joka on muuten aivan mieletön keksintö. Harmi, että en tällaista ainakaan vielä toistaiseksi omista, vaan on tyydyttävä ihan normitelttaan tai muihin perinteisempiin ratkaisuihin.
Tänään oli aivan mieletön ilma ja vaikka päivän päätteeksi työkaverini yrittivät vihjailla ihoni palaneen, olin vahvasti sitä mieltä, että "tämän päivän puna on huomisen bruna", kuten ystäväni on minulle aikaanaan opettanut ;). Mutta enpä olisi oikeasti uskonut, että samalla viikolla voi tuskailla ensin aivan jäätävästä kylmyydestä ja pari päivää myöhemmin miettiä, että kylläpä on kuuma.

Viikko jatkuu vielä parin päivän sutinoilla, kun huomenna on Mustilassa puutarhakauden avajaiset ja kun sopivasti sattui ravintolapäiväkin samalle päivälle, niin meidän PureFactorykin on siellä myymässä raakakakkupaloja ja raakasuklaata. Tervetuloa!

Koko tämä päivä menikin aika napakasti aamun joogailujen ja mukavan kahvitteluhetken jälkeen tiukasti puutarhatöissä, kun valmisteltiin puutarhakauden avajaispäivää ja ainakin itse odotan innolla huomista, koska kaikkea kivaa on luvassa. Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti