7.5.2017

Keväisiä ajatuksia

Olen taas mennä viipottanut niin vauhdilla, että tajusin vasta tänä aamuna koiraa ulkoiluttaessani, että ruohosipulitkin ovat jo hyvässä kasvuvauhdissa. Kevät on onneksi ottanut jo voiton ja vaikka ihan varmasti vielä tuleekin pieniä takapakkeja, ei kevään tuloa voi estää enää kuin jääkauden alkaminen.

Sen lisäksi, että kevään aistii jo ihan ulos katsoessa ja puutarhassa tai luonnossa kulkiessa, myös oma kroppa on selvästi siirtynyt kesäisempään moodiin. Valon lisäännyttyä tuntuu energiaa olevan paljon enemmän ja varsinkin aamulla herääminen on huomattavasti helpompaa. Päivistä tuntuu saavan paljon enemmän irti, kun energiaa riittää tasaisesti aamusta iltaan.


Tämä on hyvä asia jo ihan siinäkin mielessä, että kesällä kotona puuhastelut lisääntyvät huomattavasti, kun hoidettavana on vielä piha ja puutarhakin. Varsinkin näin keväällä puutarhan kasvit heräävät eloon kohinalla ja tietenkin haluan olla todistamassa jokaikistä tapahtumaa. Ja kuten joka vuosi, myös viimeistään tässä vaiheessa otan käytäntöön taas ajattelumallin "kun on nätti ilma, olen ulkona, kun sataa/on kylmä, olen sisällä."

Tästä näppäränä aasinsiltana kerron, että ulkona on muuten tosi nätti ilma juuri nyt, joten oikein mukavaa sunnuntaita kaikille. Minä katoan nyt puutarhaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti