6.2.2017

Acrojoogaa

Minulla on ollut viimeisen vuoden ollut työn alla osallistua acrojoogan alkeiskurssille, mutta aikataulut eivät vain ole osuneet yksiin. Ensimmäisellä kerralla minulta oli juuri paria päivää aiemmin operoitu polvi, joten ihan ymmärrettävistä syistä kurssi jäi väliin. Toisella kerralla, kun alkeiskurssi järjestettiin, olin kävelemässä Camino de Santiagoa, eli suhteellisen hyvä syy sekin siirtää kurssille osallistumista tulevaisuuteen.

Mutta nyt ensi viikonloppuna, kun ihan oikeasti kalenteri näyttää tyhjää, varasin itselleni paikan acrojoogan peruskurssille. Jee!

Olen katsellut lauantaiaamuisin joogassa käydessäni, kun joukko innokkaita acroilijoita lipuu saliin joogatunnin loputtua ja aloittaa jos jonkinmoisten temppujen tekemisen, jokainen toki omalla tasollaan. Osa kieppuu jo uskaliaasti vaikka mihin juttuihin ja osalla tekeminen on vielä maltillisempaa. Kaikki kuitenkin mahtuvat treenailemaan ja fiilis on rento. Ja kuinka siistin näköistä touhua se on. Alkeiskurssin tuo kuitenkin vaatii, jotta perusteista saa hyvät tiedot ja osaa tehdä harjoitusta turvallisesti.

Acroiluhan ei vaadi mitään kokemusta joogasta, vaan mukaan voi tulla kuka vaan. Ja niin itseasiassa käy tuolla lauantain tunnillakin hyvin laaja kirjo eri ikäisiä ihmisiä lapsista aikuisiin sekä miehiä että naisia. Joten uskaltaisinkohan sanoa, että tunti sopii kaikille.

Sen lisäksi, että acrojooga näyttää tosi hauskalta, kehittää se varmasti myös tasapainoa ja oman kehon hallintaa. Ja mikä on kivempi tapa kehittää näitä taitoja kuin tuollainen hauska tekeminen? En malta odottaa.


Lisään tähän vielä yhteystiedot, jos sinäkin haluat mukaan:

Tervetuloa tutustumaan acrojoogaan,
pariakrobatian ja joogan yhdistelmään, salillemme sunnuntaina 12.2.2017 kolmen tunnin alkeiskurssin merkeissä.
Acrojoogassa on pohjimmiltaan kyse kommunikaatiosta, yhteistyöstä ja hauskanpidosta. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Voit osallistua kurssille yksin.
Kurssin jälkeen voit osallistua yhdistyksemme joka lauantaisiin acrojameihin.
Hinta 40/35€*
*jäsen, opiskelija, työtön, eläkeläinen
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: astanga.kouvola@gmail.com,
klo 16 jälkeen 050-3080 282/Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti