22.1.2017

Yoga girl - löydä tasapaino ja elä täyttä elämää

Lauantaiaamu alkoi reippaasti joogaharjoituksella ja lähes jokaisen harjoituksen jälkeen sitä miettii, että jos kuitenkin jaksaisi nousta aamuisin vähän aikaisemmin ja aloittaa päivänsä joogalla (heti aamupalan ja kahvin jälkeen). Päivä lähtisi ihan varmasti paremmin käyntiin ja joogaharjoituksen jälkeen olo on kuitenkin niin hyvä.

Eilisen joogaharjoituksen jälkeen juteltiin seuraamistamme joogaihmisistä Instagramissa. Itse olen seurannut moniakin, mutta pikkuhiljaa niistä vain murto-osa on jäänyt seurattavien listalle. Pisimpään näistä henkilöistä on pysynyt seurattavieni listoilla Rachel Brathen, eli Yoga Girl. En tiedä, mikä tässä nuoressa naisessa viehättää, mutta koen hänen kuvansa ja kirjoitustensa olevan aitoja ja kuvastavan hyvin hänen omaa persoonaansa.


Saatuani hänen kirjansa Yoga Girl - löydä tasapaino ja elä täyttä elämää Atena Kustannukselta, tiesinkin jo hieman, mitä odottaa, koska olin nähnyt otteita hänen kirjastaan. Kirjassa hän kertoo avoimesti omasta elämästään, kasvukivuistaan ja siitä, kuinka hän on päätynyt siihen, missä hän nyt on. En osaa sanoa, mikä kirjassa koukutti, mutta luin sen melkein yhdeltä istumalta.

Kirjaa on hyvin helppo lukea, sen sisältö on juuri sopivan simppeliä kaikkine syvällisine ajatuksineen. Joskus on mukava lukea sellaisia aika itsestään selviäkin ajatuksia, kun ne on tiivistetty muutamaan lauseeseen.

"Huomasin, että terveellisesti eläminen ja kehostaan huolehtiminen lähtee ajattelutavasta. Murehtimalla pakkomielteisesti kaikkea, mitä suuhuni pistin, olin luonut ankaran ja tuomitsevan ympäristön itselleni. Kireä ympäristö ei jätä tilaa luoda tarvitsemaamme onnellisuutta. Jotta meillä olisi onnellinen, terve keho, meidän pitää ajatella onnellisia, terveitä ajatuksia. Oman kehon rakastaminen tarkoittaa sitä, että rakastat kehoasi joka hetki, etkä vain silloin, kun se sattuu tuntumaan hyvältä tai kun olet luonut sille "täydelliset" olosuhteet."


Kirja sisältää elämäntarinan ja -viisauksien lisäksi erilaisia joogaharjoituksia, tiivistelmiä oivalluksista, kauniita kuvia (haluan Aruballe!) ja ruokaohjeita. Suosittelen kirjaa kaikille, jotka ovat kiinnostuneet omasta hyvinvoinnista ja sellaisesta simppelistä, positiivisesta tavasta ajatella asioista. Vaikka kirja tulikin luettua melkein yhdeltä istumalta, on siihen mukava palata aina uudelleen ja uudelleen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti