16.1.2017

Kunnon kevät

Uusi vuosi, maanantai, kuun alku ja mitä näitä nyt on? Kaikki hyviä aikoja aloittaa se "uusi elämä": kesäkuntoon, 10 kg pois, järkevämpi ruokavalio, herkuton tammikuu, lisää liikuntaa, lisää sääntöjä ja rajoituksia.

Mutta mitä jos sen aloittaisikin ryhmässä ja vähän erilaisella ajatusmallilla? Enemmän suvaitsevammin ja itseään hyvin kohdellen. Ei itsensä lyttäämistä ja rankaisemista, vaan hienovaraista johdattelua kohti juuri minulle järkevämpään ja terveellisempään arkeen.

Tätä olisi tarjolla meidän kevään valmennusryhmässä. 

Ruoka. Ajatuksena ei ole laskea kaloreita ja kulkea laput silmillä tuijottaen ruokavaliota ja vaakaa. Ei. Vaan tavoitteena on löytää itselle järkevin tapa syödä ja nauttia arjesta. Painon pudottaminenhan itsessään ei ole vaikeaa, mutta se, mitä kaikkea liittyy siihen, että oppii myös olemaan tyytyväinen omaan peilikuvaansa. Se on huomattavasti haastavampaa. Ja siihen olisi tarkoitus myös pureutua tässä valmennusryhmässä. Antaa työkaluja oman itsen kehittämiseen, omien tapojen muuttamiseen, kohdata omat heikkoudet ja vahvuudet.

Liikunta. Liikkuminen ja painonhallinta ei ole aina yhtäkuin ruokavalio ja salitreeni. Se voi olla myös paljon muuta. Voimaharjoittelu voi olla vain yksi osa kokonaisvaltaista liikkumista. Tarkoituksena olisi löytää juuri sinulle sopiva ja omiin aikatauluihin sovitettava liikuntamuoto, joka motivoi liikkeelle, unohtamatta kehonhuoltoa ja levon merkitystä.

Tällaista olisi tarjolla meidän helmikuun alussa starttaavassa valmennusryhmässä. Hyppää mukaan, et tule katumaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti