1.11.2016

7 asiaa, joita et ehkä tiennyt minusta

Minusta on aina hauska lukea muiden kirjoituksia aiheesta, näitä asioita et tiennyt minusta. Ne on juuri niitä oikeastaan aivan merkityksettömiä asioita, joiden tiedolla ei tee oikestaan yhtään mitään, mutta silti niin hauskoja.


En ole koskaan jättänyt viestiä vastaajaan. En koskaan. Enkä osaa sanoa miksi.

Inhoan kaikkia limaisia eläimiä. Muistan, kuinka lapsena ja nuorena (ja toki vieläkin) oli hauska onkia, kunhan joku laittoi madon koukkuun ja otti kalan pois. Aikuisiällä joskus menneinä vuosina sain virvelin ja haavin, jotta voisin itsenäisesti kalastaa. Ja niinä harvoina kertoina, kun satuin kalan saamaan, sain haavistettua sen, jonka jälkeen juoksentelin ympäriinsä etsimässä ihmistä haavi, virveli ja kala mukanani, jotta joku olisi ottanut kalan pois koukusta. Lisäksi sammakot ja sen sellaiset aiheuttavat kylmiä väreitä, yök.


Minulla on yliliikkuvat nivelet. Kuinka moni saa peukalon osumaan ranteeseen, kun sitä taivuttaa taaksepäin? Kyllä, taaksepäin.

Osaan puhua röyhtäisemällä kokonaisia lauseita. Tästä taidosta olen erittäin ylpeä ;)

Minulla on palava intohimo kesäisin salamoihin ja talvella revontuliin. Kesällä odotan kameran kanssa pihalla, kun tiedän ukkosen tulevan. Tutkin säätiedotuksia ja odotan innolla, jos tiedän ukkosen tulevan vaikka ylihuomenna. Sama juttu revontulien kanssa. Seuraan päivittäin avaruussäätä ja olen ihan varmasti pihalla nököttämässä vaikka yötä myöten, jos on yhtään mahdollisuus niiden näkymiseen. Unelmani on ensin oppia kuvaamaan revontulia, jonka jälkeen haluan jonnekin pohjoiseen toteuttamaan kameran kanssa tätä unelmaa.

Olen mestari jättämään kaapin ovia/laatikoita auki. En osaa kertoa, miksi näin teen, mutta en edes huomaa sitä. Se on minustakin hieman ärsyttävä tapa ja usein käännynkin vielä huoneesta poislähteissäni tarkistamaan, kuinka monta laatikkoa tai kaapin ovea jätinkään auki.

Minulla on näkömuisti, eli opin visuaalisesti kaikkein parhaiten. Kouluaikoina tämä tuotti joskus ongelmia, kun muistin kokeissa sivun ja siinä olevat kuvat, jossa vastaus oli, mutta en aina muistanut, mitä siinä luki.

Löytyykö sinulta samoja "outouksia"? Tai jotain muita vastaavia?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti