7.7.2016

Luovuus syntyy levossa

Viime lauantaina tyttöjen kanssa mökkeillessä totesin jossain välissä vähän ohimennen, että maanantaina ne alkaa työtkin. Ja se on oikeasti tosi kivaa. Vähän säpsähdin itsekin moista lausetta, koska aikanaan palkkatöissä lomilta palatessa en muista, että töihinpaluu olisi ollut "oikeasti kivaa". Ei sillä, että töissä olisi mitään vikaa ollut, tykkäsin kovastikin, mutta se pienen pieni ero siinä on silti. Kun tekee töitä omassa pienessä yrityksessään, alkaa parin viikon loman jälkeen ihan oikeasti mieli tehdä jo töitä.

Lomalla huomaa myös luovuuden olevan aivan toista luokkaa. Ideoita syntyy pyytämättä ja kynä on sauhunnut ideoita pikkuvihkoon ylös, etteivät ne vain unohdu arjen taas koittaessa. Tästä viisastuneena, olen nyt taas töiden alkaessa ihan tarkoituksella tehnyt kalenterin hieman väljyyttä, jonka on tarkoitus pitää tätä luovaa ajattelua yllä.

Sen lisäksi, että töihin liittyviä ideoita on syntynyt pääkopan ja kropan huilaillessa, olen ideoinut myös blogiin liittyviä juttuja. Tässä lähitulevaisuudessa tarkoitus onkin panostaa tähän kirjoitustyöhön hieman enemmän aikaa. Ideoita ja hyvä fiilis kirjoittamiseen löytyy, mutta toistaiseksi aika on ollut vielä hieman rajallista. Mutta onneksi tilanne on tällä hetkellä se, että pystyn keskittymään koko ajan enemmän ja enemmän myös tähän kirjoittamiseen. Itse olen tästä innossani kuin pieni orava ja toki toivon sen välittyvän myös ruudun sille puolelle.


Ja koska ei kahta ilman kolmatta, on luova ajattelu ehtinyt ulottumaan töiden ja bloggailun lisäksi myös kodin pikkutuunauksiin. Olen jo pidemmän aikaa miettinyt, mistä raivaisin tilaa kotijoogailulle ja käydessäni läpi kirjoja kirjahyllystä (kyllä, luin joku aika sitten KonMarin), tajusin, että siinähän se tila on nenäni edessä.


Tiistaina pistettiin tuumasta toimeen, eli kirjahylly tyhjäksi ja kantoon alakertaan, jonne se istahti oikein nätisti. Kirjahyllyn tilalla on tällä hetkellä vielä valkoinen, tylsä seinä, mutta sekin korjaantuu ajallaan. 

Mutta nyt minulla on mitä parhain joogailutila kotona, joka ei ole kenenkään tiellä. Ja seinätilaakin on sen verran reilusti, että voin treenailla käsillä- tai käsivarsillaseisontaa juuri kuin siltä tuntuu, eikä ole pelkoa, että tuhoaisin mitään, vaikka tulisin millaisella lennolla alas.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti