16.5.2016

Ruokaa hyvässä seurassa? Kyllä kiitos.

En varmaan kovinkaan rankasti valehtele, jos väittäisin, että suurin osa viikonlopusta meni syödessä ja juhliessa. Juhlinta toki rajoittui ihan lasten synttärijuhliin, mutta sunnuntaina Annan, Niinan ja Kymin Huvilan järjestämältä brunssilta kotiin palatessani vaihdoin kotiverkkarit jalkaan ja kaaduin sänkyyn piiiitkille päiväunille. Rankkaa on juhliminen.

Täällä meidän nurkilla ei ihan samalla tavalla järjestellä brunsseja joka viikonloppu (tai sitten elän vain brunssipimennossa), kuin vaikka pääkaupunkiseudulla tai muissa suuremmissa kaupungeissa, joten tällainen tapahtuma oli enemmän kuin tervetullut tänne meidänkin nurkille. Itsehän olemme järjestelleet tällaisia omia brunsseja jo kaveriporukalla ja muutamaan otteeseen ollaan ihan perheenkin kesken järjestelty "hotelliaamiaisia", joista varmaan voisi myös käyttää nimeä brunssi. Mutta tällaiseen valmiiksi järjestettyyn brunssiin ei tule istahdettua turhan usein.


Brunssi oli suunniteltu Niinan ja Annan toimesta, joka näkyikin hyvin niinä "vähän terveellisempinä" vaihtoehtoina. Siinä brunssilla istuessamme tuli nautittua varmasti ihan jokaisesta pöydänantimesta, mutta omiksi suosikeikseni nousivat lohisalaatti ja tuorepuuro sekä jälkiruokakattaus kaikkinensa. Rakastan juustoja ja vaikka oma kehu tässä nyt aika rankasti haiseekin, niin todella hyvältä maistui tietenkin myös Annan kanssa tekemämme raakakakku, jonka olimme brunssille tehneet.Kaikkinensa toivoisin näille nurkille enemmän tällaisia brunsseja ja varsinkin näitä, joissa selvästi on käytetty ajatusta, kun kokonaisuutta on mietitty, mutta silti tarjolla oli jokaiselle jotakin. Itse näkisin itseni helposti istumassa aina silloin tällöin viikonloppuaamupäivää nauttien hyvästä ruuasta ja seurasta. 

2 kommenttia:

  1. Joo tällaisia vähän spessuja brunsseja olisi mukava saada Kouvolankin tarjontaan. Harmi, kun en itse päässyt viime su paikalle. Toivottavasti vastaavaa järkättäisiin uudestaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin toivon, että näitä brunsseja olisi näillä nurkilla enemmän. On niin mukava istua valmiiseen pöytään ja napsia sitä sun tätä, maistella uusia makuja ja hengailla mukavassa seurassa niitä näitä höpötellen :)

      Poista