11.5.2016

Hei vaan taas talvitauon jälkeen hyppyrimäen portaat

Tällaisilla ilmoilla houkuttaa tuo ulkona treenailu paljon enemmän, kuin sisällä tekeminen. Aamulla kaarsinkin auton hyppyrimäen portaiden ääreen ja kävin testaamassa, kuinka ne porrastreenit kulkevat talvitauon jälkeen. 

Ihan en vielä suoriltaan uskaltanut juoksemaan lähteä, vaan kävelin portaat muutamaan otteeseen ylös. Ihan mukava alkulämpö tuli siinäkin ja jalatkin vähän tutisivat pienen hetken nousujen jälkeen. Polvi ei tuntunut yhtään pahalta, joten eiköhän tässä pikkuhiljaa uskalla ottaa jo juoksuaskeltakin. Tällä kertaa tämä toimi alkulämmittelynä varsinaiselle treenille, mutta eiköhän tuo tässä lähiviikojen aikana ala tuntua jo ihan kunnon treenilyäkin, kun saan vähän lisättyä vauhtia noihin jalkoihin.

Nyt on onneksi tuo polvi vähän jarruttelemassa menoa, koska yleensä nämä kevään ensimmäiset porrastreenit ovat sen verran kipuisia kokemuksia, että palautumiseen ei päivä riitä. Nyt tästä kävelystä jäi ennemminkin sellainen palo, että pakko päästä pian uudestaan. 

Kevään pitäisi kyllä aina alkaa näin lämpimillä ilmoilla, kun tässä tulee ihan runsaudenpula, mitä kaikkea sitä voisi ulkona tehdäkään. Kunhan tästä kykenee ottamaan juoksuaskelta, tiedän löytäväni itseni taas pururadan lisäksi ainakin urheilukentältä. Niin ja näistä rappusista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti