16.2.2016

Energiaa auringosta

Aurinko tekee kyllä mielelle ihmeitä. Tällaisilla ilmoilla voisin viettää kaiken aikani ulkona ja imeä auringosta energiaa sateisten päivien varalle. Tällaisina päivinä kaikki tuntuu olevan vähän helpompaa ja ainakin itse huomaan, kuinka paljon näillä kauniilla ilmoilla on vaikutusta omaan jaksamiseen. En käy tuulella, käyn auringolla (keksin puujalkavitsin, hah hah).

Koiran kanssa ei tänään ehditty metsään, mutta jo ihan tuossa pihalla sen temutessa luulen, että koirakin nauttii näistä ilmoista ihan eri tavalla, kuin niistä sateista ja kosteista räntäkeleistä. Se viuhtoo pitkin pihaa isoa ympyrää niin, että lumi senkuin pöllyää. haukahtelee mennessään ohi ja löytää lumikokkareita, jotka suussa jatkaa juoksuaan.
Näissä kauniissa ja aurinkoisissa päivissä ei ole kuin yksi huono asia; se, että auringon paistaessa sisälle alkaa pölyt ja heikommin siivotut nurkat, sekä ikkunat näyttää siltä, että kodin hengettären pitäisi pyöriä vähintään viikko nurkissa, jotta täällä olisi siistiä. Uuh.
Ihanan aurinkoista päivää kaikille. Nautitaan!

2 kommenttia:

  1. Nämä kaksi viimeistä kuvaa etenkin ovat ihan tajuttoman ihania :) Tuli ihan sellainen fiilis, et olisinpa itsekin pieni nelijalkainen koira ja voisin viipottaa menemään päättömästi tuolla lumihangessa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua nauratti kanssa tuo koiran kieli, kun kävin läpi noita kuvia. Ja koira tosiaan nauttii, kun se loikkii tuolla hangessa. Mitä syvempi hanki, sitä hassummat loikat :)

      Poista