7.1.2016

Vierivä kivi ei sammaloidu

Tämä alkunut vuosi on kyllä kohdallani vallan räjähtänyt käyntiin. Viime viikonloppuna suunnitellessani alkavaa viikkoa, mietin, että miten ihmeessä saan ajan riittämään kaikkeen, mitä olisi tarkoitus tehdä. Ja vähän niinkuin kirsikkana kakkuun sunnuntaina alkoi kaihertamaan nenää silleen "väärällä tavalla" ja maanantai-aamu koittikin sitten hyvinkin lenssuisissa merkeissä. Aikataulu oli kuitenkin niin pingotettu äärimmilleen, että tunti tunnilta menin eteenpäin ja illalla kotiin tullessani teki mieli vain tipahtaa eteisen lattialle ja nousta vasta viikon päästä. Minulla on viime vuosina ollut sellainen enintään 1 flunssa per vuosi-kiintiö ja toivottavasti se oli nyt tässä. Toisaaltaan harmi, että viikko oli niin kiireinen, että en ehtinyt heittää itseäni sohvannurkkaan villasukkien ja peiton kanssa tuijottamaan elokuvaa toisensa perään, se on kaikessa kurjuudessaan myös oikein mukava tapa parannella itseään.

Viikkoon on mahtunut asiakkaiden lisäksi paljon suunnittelua; valmennusryhmien runkojen kasaamista, raakaruokakurssin suunnittelua, avoimia ovia, uusien tuntien suunnittelua... Niin mukavaa, mutta aikaavievää puuhaa. Lauantaina alkaa Tanssikuntoon-kurssimme ja tänään vielä viimeistelimme Riksun kanssa torstailounaalla viimeistellyn aikataulun ja keskustelimme käytännönasioista. Odotan tätä kurssia innolla. Avoimet ovet vietimme eilen ja olin iloinen niin suuresta osallistujamäärästä varsinkin nyrkkeily- ja kiertoharjoittelutunneille. Ensi viikollahan meillä alkaa kiertoharjoittelu, kahvakuula ja jooga uusina tunteina, jonne voi tulla kuka vain ilman kurssien käymistä. No mutta, eipä ehdi sammaloitumaan ;)

Tuosta torstailounaan tarjonnasta täytyy mainita sen verran, että hitsin hyviä ovat nuo viljapihvit, joita tein tänään. Lisukkeeksi salaattia ja kasviksia. Syön harvakseltaan leipää ja viljoja, eivätkä ne käy vatsaani, joten nuo pihvitkin ovat kyllä ihan tervetullut lisä silloin tällöin omaan ruokavaliooni. Lisäsin valmiiseen seokseen veden lisäksi myös kananmunanvalkuiaisia, niin sain pihveihin hieman lisää proteiinia. Olin positiivisesti yllättynyt myös valmiskasvissekoituksen mausta, jonka ostin. Vaikka tuo Rainbown Meksikolaiset pannukasvikset eivät nyt ihan vihreää valoa ainesosaluettelon peruteella minulta saakaan, oli tuo tuollasena nopeana vaihtoehtona oikein hyvänmakuinen.

Yhtään treeniä en tietenkään flunssan vuoksi ole tällä viikolla tehnyt ja jos olin suunnitellut aikatauluihini käyväni tänään koiran kanssa vähän pidemmällä lenkillä, jäi sekin suunnitelmaksi tuon hieman viileän sään vuoksi. Itse olen sellainen vilukissa pakkasilla, että huh huh. Kuljen hartiat korvissa kaikissa löytämissäni vaatteissa ja vaikka ulkoilu tällaisilla ilmoilla olisi kuinka pukeutumis- tai asennekysymys, niin ei, tuo kylmyys ei vain ole minun juttuni. Vaikka minulla olisi vaatteita, niin asenteeni kylmää kohtaan on hyvin huono. Hrrr... Onneksi mies on jaksanut poltella kotona takkaa ja siitä tuleva lämpö on hyvinkin mukavaa vastapainoa tuolle kylmyydelle.

2 kommenttia:

  1. Kaikkea kivaa ja jännää kyllä tiedossa sulla tälle vuodella! Vauhdikasta vuotta siis ja pikaista paranemista flunssasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on ja toivottavasti tämä on vasta alkua :) Flunssa on onneksi selätetty, enkä toivo heti uutta tilalle ;)

      Poista