23.1.2016

Sitten me tanssittiin koiran kanssa metsässä

Vihdoinkin säät hieman lauhtuivat, eikä tarvitse kulkea hartiat korvissa koko ajan ja päästiin koiran kanssa vähän pidemmälle lenkille. Koiralla eivät meinanneet karvat pysyä nahkassa, kun se tajusi, että tuossa ne nyt vetää ulkoiluvaatteita päälle ja nappaavat hihnan naulakosta mukaan. Koira ihan ymmärrettävistä syistä nauttii metsässä juoksentelusta ja erilaisten hajujen nuuskuttamisesta. 
 "Äiti, kirjoita siihen kuvan alle, että sitten me tanssittiin koiran kanssa metsässä" -neiti 7 vee

Mutta nautin siitä kävelystä minäkin. Tällä hetkellä pururadalla ei ole vielä tehty latuja, joten kävely sielläkin vielä onnistuu ja metsäpolullakin lunta on juuri sopivasti, että ei tarvitse vielä hangessa kahlata.

Metsässä yksin (koiran kanssa) kävellessä on helppo elää juuri siinä hetkessä ja olla läsnä. Antaa mielen rauhoittua ja ajatusten tulla ja mennä. Olen huomannut, että mitä enemmän minulla on kiire, sitä enemmän tarvitsen päivään niitä pieniä, rauhallisia hetkiä, jotta jaksan ja ajatus pysyy kasassa. Hetken ei tietenkään tarvitse olla kävelyretki metsässä koiran kanssa vaan vaikka kahvitauko istuen ja ollen, jolloin jätän puhelimen, padin tai tietokoneen rauhaan, istun vain keittiön pöydän ääressä tuijotellen ulos ja annan mielen rauhoittua. Joskus näitä hetkiä tarvitsee enemmän ja joskus riittää vähempi.

Tämä alkuvuosi on mennyt melkoisen syväluotaavien ajatusten saattelemana ja odottelen vieläkin, että tietyt asiat löytävät paikkansa. Moni asia alkaakin napsahdella omille paikoilleen ja tuntuu, että olen ikäänkuin tarkistanut omia linjojani ja sitä, mitä olen. Aivan kuin juurruttaisin omaa minääni vieläkin syvemmälle. Olen kirjoittanut listan asioista, joita elämässäni haluan, osa asioista on pieniä, osa suurempia. Uskon, että maailmassa on joku vetovoima, joka vetää puoleensa niitä asioita, joiden toivoo tapahtuvan. Niiden tapahtuma-aikaa ei voi päättää, mutta tiedän, että ne tapahtuvat vielä joskus. Osa niistä pienistä asioista, joita haluan, saattaa vaatia taustalle suurempia asioita tapahtuakseen, mutta antaa ajan näyttää, mitä käy. Tällä hetkellä asiat ovat hyvin, eikä minulla ole mikään kiire.Ai niin, asiasta vielä kukkaruukkuun. Jos haluat tehdä lapsiisi lähtemättömän vaikutuksen jäätävällä yleistiedollasi, kannattaa katsoa läppäri sylissä google auki ohjelmaa Haluatko miljonääriksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti