22.12.2015

Pieniä pakoja joulunaluskiireistä

Tänä aamuna kampesin itseni hieman aiemmin sängystä ylös ja lähdin ennen aamuwodeja hakkailemaan säkkiä. En tiedä, mikä siinä on, että aamuvilakoilla, kaikessa hiljaisuudessa sain irti aivan tosi hyvät nyrkkeilytreenit. Kello määrää mukavasti tahdin, kun laitan eriksi 2 minuuttia ja tauoksi 30 s. 

Muutaman erän otan varjoa ja sen jälkeen haen omat, jo parikymmentä vuotta palvelleet säkkihanskat käteen. Hanskat alkavat kieltämättä olla aivan räjähdyspisteessä, mutta ne vain ovat ne parhaat. Treenatessa säkillä hymyilen tyytyväistä (hölmön) hymyä, kun oikea suora tai koukku läsähtää säkkiin voimalla ja juuri oikeassa kulmassa. Samalla mietin omia ohjeita muille; muista suojaus, älä tiputa takakättä jne. 


Lisäksi otan muutaman erän päärynäpallolla ja koen olevani vähintään Rocky Balboa. Tästä puuttuu enää Survivorin Eye of the tiger, joka itseasiassa löytyy useammaltakin soittolistaltani. Hah hah.

Treenien lopuksi teen ihan perusvatsoja istumaanousuilla ja muutamat näitä vähän hevimpiä rutistuksia. Kaikessa yksinkertaisuudessaan hyvät ja tehokkaat treenit.

Jouluhössötysten välissä on hyvä ottaa pientä aikaa myös itselleen, vaikka se tarkoittaisikin heräämistä vähän aikaisemmin. En oikein osaa stressata Joulua, vaan hoidan ne ns. pakolliset vain pois alta ja sen jälkeen kaikki, mitä teen, on sitä ekstraa. Jos jotain jää, niin sitten saa jäädä ja elämä jatkuu myös joulun jälkeen.

Tällä ajatuksella, että ei muuten stressata, päätettiin jo viime viikolla miehen kanssa, että otetaan pieni pako arjesta ja käydään elokuvissa. Itseäni kieltämättä jotenkin huvitti lähteä katsomaan uutta Star Wars-elokuvaa, koska ihan rehellisesti en ole tainnut nähdä niitä aikaisempiakaan yhtään kappaletta alusta loppuun. Sen verran toki tiedän, että siellä pyörii Darth Vader ja Luke Skywalker ja heillä on sukulaisuussuhde (I'm your father taitaa olla joku yhtä legendaarinen lausahdus, kuin I'll be back siitä toisesta elokuvasta ;)). Ja sitten on se prinsessa Leia ja se Han Solo.

Mutta siis oikeasti. Elokuva oli itseasiassa hyvä ja vaikka kuinka avoimin mielin lähdin tätä elokuvaa katsomaan, kävi mielessä ennen elokuvan alkua, että olenkohan minä ainut, joka ei oikeasti niin näistä välitä. Elokuvaa oli kuitenkin helppo seurata ja jos miehen mielestä juoni oli suht helposti arvattavissa, olin minä täysin ummikkona enemmänkin innoissani, kun tajusin lopultakin, mitä tapahtui. Hieman kotimatkalla jouduin muutamaa juttua kyselemään, koska mistä minä olisin voinut esimerkiksi tietää, että Darth Vader oli kuollut tai mikäs se niiden keskinäinen suhde oikein olikaan ja kuka oli sukua kenellekin. Mutta kaikkinensa, saattaa olla, että kaivelen miehen Star Wars-boxin esille ja vietän joulua niitä katsellen (oletan, että miehellä siis sellainen boxi on...)

Ja kaikille muillekin Star Wars-ummikoille; suosittelen tätä uutta elokuvaa. Menkää katsomaan. Tykkäsin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti