26.12.2015

Kaikkea uutta ja kivaa tulossa

Arkeen paluuta on liu'uteltu tänään muutamalla tunnilla töissä, jonka lisäksi olen päivitellyt meidän nettisivuja. Olen itse aika innoissani vuodenvaihteessa alkavista uusista jutuista, kuten kahdesta uudesta valmennusryhmästä, joista toinen on tanssillisempi (en siis itse hoida noita tanssillisia osuuksia, heh heh) ja toinen painottuu kuntosalitreenaamiseen.

Tanssikuntoon-valmennusryhmässä pääpaino on tanssilla, jota ohjaa Riksu ja itse vastaan taas valmennukseen kuuluvasta kuntosaliharjoittelusta sekä ruokavalioista.


Kuntosalitreenaamiseen painottuvassa pienvalmennusryhmässä on tarkoitus ensin treenata ensimmäinen kuukausi yhdessä ryhmänä ja laittaa ruokavaliot kuntoon, jonka jälkeen jatketaan jokaisen kanssa omissa tapaamisissa seuraavat kaksi kuukautta.


Tämän lisäksi odotan innolla tammikuussa alkavia uusia tunteja, joihin ei tarvitse käydä erikseen kursseja, vaan mukaan pääsee jokainen paikalle ilmestynyt. Ajatus lähti nyrkkeilyn kiertoharjoittelusta, josta sain kyselyjä, että eikö tällaista tuntia voisi järjestää myös ihan normikiertoharjoitteluna. Ja kyllä voi. Nyt siis tammikuussa aloitetaan kahdella kiertoharjoittelutunnilla, jonne voi tosiaan tulla kuka vain. Tunnin alussa käydään kaikki liikkeet läpi ja jokainen pystyy tekemään treenin juuri omalle kunnolleen sopivalla intensiteetillä.


Lisäksi lisäämme yhden tunnin kahvakuulailua, jossa treenaillaan monipuolisesti erilaisia kahvakuulaliikkeitä ja myös näillä tunneilla jokainen voi tehdä omista treeneistään juuri niin napakat, kuin itse haluaa. Itse olen vetänyt kahvakuulatreenejä jo kohta kymmenisen vuotta, joten uskoisin, että liikkeet eivät ainakaan heti lopu kesken.

Ja tunnit, joista olen hyvinkin innoissani, on aikatauluun lisätyt joogatunnit. Kyse on joko voimajoogatunnista tai yin joogasta, jossa ensimmäinen on saanut vaikutteita astangajoogasta, mutta liikkeet on tehty sellaisiksi, että jokainen pystyy niitä tekemään ja eteneminen on rauhallista. Yin joogassa liikkeet ovat taas simppeleitä, pitkäkestoisia ja venytys ei kohdistu niinkään lihaksiin, vaan sidekudoksiin, lihaskalvoihin ja niveliin.

Näiden lisäksi tammikuussa on alkamassa kaikkea muutakin kivaa, joka liittyy enemmän tuohon ravintopuoleen, mutta jotta ei ihan tule mainosähkyä, kirjoittelen niistä myöhemmin ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti