24.11.2015

Menossa ja tulossa

Aika tuntuu juoksevan ihan hirveällä kiireellä nykyään. Päivät vain viuhuvat ohi ja välillä tuntuu, että yrittää vain pysyä kyydissä, niinkuin rodeoratsun selässä olisi. Joululahjaksi toivon teleporttauslaitetta ja ajanpysäytintä. 

Viime viikonloppuna oltiin viettämässä yrityksen johdon (hahhah) virkistäytymispäivää Långvikin kylpylässä. Tästä kuuluu iso kiitos meidän ihanille asiakkaille, jotka olivat ostaneet meille tämän reissun salin 1-vuotislahjaksi. Aika mieletön asiakaskunta meillä, eikö? Matkalla juteltiin työjuttuja ja vaikka vähän päätettiin, että kyllä ainakaan sitten töitä tehdä, niin aivan mieletön ideariihiän tuo reissu sitten loppujen lopuksi olikin. Nyt on ensi vuotta suunniteltu hyvinkin pitkälle ja kaikkea kivaa on muuten tiedossa. Ehkä vähän salamyhkäistä...


Lauantai-iltana palattiin siis kotiin ja sunnuntai olikin jo täysi työpäivä. Tosin työpäivään kuului myös ihanan joogaopettajan Hanne Sydänmaan salillamme pitämä päällä- ja käsilläseisonnan kurssi, jossa keskityttiin tekniikoihin ja kyllä jäi taas takataskuun paljon harjoiteltavaa. Tulossa siis taas tuskailuja käsilläseisonnan vaikeudesta varmasti tännekin. Vaikeaa se tosiaan on, mutta onneksi suunta on kuitenkin koko ajan eteenpäin.

Työpäivän päätteeksi tein vielä Fight Gone Bad -wodin ja hetken joutui ottamaan lattialla lukua, että jaksoi taapertaa vielä kotiinkin. Ihana treeni kuitenkin. Näin jälkikäteen.

Ja loppuun vielä salamyhkäisyyden verhon raottelua:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti