3.8.2015

Kalenterissa lukee elokuu

Kuun vaihtuminen tuo joka kuussa samat rutiinit tehtäväksi, kuten laskutukset. Lisäksi kuun vaihteessa käyn läpi menneen kuukauden ja mietin, mitä asiakkaiden kanssa on tehty ja olenhan varmasti muistanut laittaa sähköpostilla kaikki jutut ja vastata jokaiseen kysyttyyn kysymykseen. Ja samalla suunnittelen seuraavan kuun rungon mahdollisimman pitkälle

Elokuun vaihtuminen on kuitenkin jostain syystä vähän normaalia isompi juttu, koska lomat on vietetty ja on aika laittaa kesällä tehdyt suunnitelmat paperille ja aloittaa toteutus. Kalenteri täyttyy tasaisesti loppuvuodelle jo elokuun alussa. Sen lisäksi, että kalenteri saa täyttyä töistä, on sinne merkittävä myös ne vapaapäivät. Viime vuosi meni aika pitkälle niin, että ihan oikeita ja suunniteltuja vapaapäiviä oli juhlapyhät ja loput vapaapäivät tulivat enemmän tai vähemmän yllätyksinä. 

Nyt, kun näköpiirissä ei ole ainakaan mitään kovin suuria muutoksia, uskaltaa jo hieman suunnitella asioita vakaammalla pohjalla ja luottaa, että ne toimivat viime vuoden perusteella. Kokemus tuo varmuutta tässäkin tilanteessa.


Eilen kuntonyrkkeilytunnin ohjauksen jälkeen pakkasin "kaikkea kivaa" mukaan, kuten palloja, kuminauhoja sekä keppejä, ja muutaman tiimiläisen kanssa suunnattiin kohti Lahtea ja tiimipäiviä. Tällä kertaa omassa osuudessani kävin läpi mm. erilaisia liikkuvuusharjoituksia ja muita kehonhuollon kikkakolmosia. Itsekin olen perehtynyt näihin vasta syvemmin viimeisen parin vuoden aikana ja on mukava jakaa tätä tietoa eteenpäin, koska hyödyn oikeasti tuntee.


Tämä päivä menikin sitten paria tuntia lukuunottamatta kotona koneella töitä tehden ja samalla seuraillen nuoremman neidin vointia. Jostain tuo on imaissut itseensä oikein kunnon kesälenssun, kun kuume on jo kolmatta päivää lähemmäs 40 astetta. Tänään oli jo onneksi vähän parempi päivä, joten eiköhän se tästä. Itse olisin varmasti ollut jo teholla, jos mittarissa olisi ollut kolmatta päivää lähemmäs 40 (EN puhu iästä), mutta lapsilla tuo aiheuttaa vaan vähän vähemmän toimintoja ja nuhjaketta oloa.

Tänään en siis käynyt edes treenaamssa, mutta sen verran piti päästä jotain tekemään, että kantelin pihalla tovin kiviä paikasta a paikkaan b. Tuo kivikasa on ollut tuossa nurkalla jo toista vuotta ja siitä on ammennettu kiviä jo vaikka mihin kohteisiin. Ja silti niitä vain riittää. Ehkä ne lisääntyvät keskenään. Mistäs noista tietää?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti