7.8.2015

Jos mä jään vähän vielä kyykkäilemään...

Jo perjantai? Minne tämä viikko meni?

Tämä viikko on ollut jotenkin erilainen. Vaikka ilmassa on ollut jo selkeä loppukesän tuntu, on ilmat olleet jotenkin lämpimän kosteat. Oletko huomannut? Sellaiset, jotka kutsuvat ulos pihatöihin ja ainakin itseäni ne ovat inspiroineet puuhastelemaan kaikkia pieniä projekteja pihalla. En ole malttanut sisällä siis ollakaan, vaan olen iltavilakoille saakka puuhastellut ulkona hyttysten ja muiden iholle tunkevien pikkunilviäisten kanssa.

Lisäksi olen bongaillut normaalia enemmän kaikkia pikkuideoita erilaisista kuvista ja jutuista. Itseäni inspiroi yleensä kuvan tuoma tunnelma. Kuvan ei tarvitse olla viimeisen päälle siisti sisustuskuva vaan aivan joku randomisti otettu kuva hetkestä, jossa on vain jotakin. Mukava fiilis. Sellainen, jota jää katselemaan hetken pidempään ja inspiroituu ajatuksella, tuon minä haluan myös omaan pihaan tai sisälle kotiin. 

Sitä samaa fiilistelyä on ollut myös tämän viikon treenit. Välillä vähän napakampia rykäisyjä ja väliin taas vähän kevennettyä jumppaa. Toissailtana jäin salille treenailemaan ja taisinkin todeta Sannalle, että juu, mä taidan jäädä vielä vähän kyykkäilemään, vaikka samalla mietin, että jalat ovat kyllä aika väsyneet edellisen päivän tuplatreeneistä. Eivät kipeät, mutta vähän voimattoman oloiset.

Siinä kyykkäämiseen sopivia kenkiä noukkiessani vilkaisin joogamattoa ja pysähdyin. Milloin mä olen viimeeksi joogannut? Kolme viikkoa sitten? Kuukausi sitten? Miten se on jäänyt? Hieman hämmentyneenä otin joogamaton kainaloon ja pahoittelin matolle tätä taukoa (ihan varmasti matto oli loukkaantunut). Leväytin maton auki ja aloitin.

Hetken kasailin alussa ajatuksiani, kunnes se mukava flow alkoi virrata ja harjoitus vain soljui eteenpäin. Välillä harjoitus hieman takkusi ja pientä turhautumistakin oli ilmassa, kun tauon jälkeen kaikki ei mennytkään kuin vettä vaan, mutta kaiken kaikkiaan jooga juuri siihen hetkeen oli oikea ratkaisu.

Harjoituksen jälkeen olo oli kevyt ja väsynyt. Silti sellainen, että jaksoin vielä treenata muutamia liikkeitä erikseen. Ja oli mukava huomata, että muutamat liikkeet kehittyvät koko ajan, kun niitä vain jaksaa treenata. Pikkuhiljaa kehittyy oman kropan hallinta ja monissa liikkeissä uskallus tehdä liike.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti