11.8.2015

Jogging lady Cooperin testissä ;)

Annin yllyttämänä tulin juosseeksi eilen Cooperin testin. Viimeeksi olen juossut Cooperin lukiossa pari vuotta (=23 v) sitten. Tuolloin tulos oli muistaakseni jotain 2700 m pintaan. Mutta jos jotain ko. testistä on jäänyt mieleen, niin se, että se vedettiin aina verenmaku suussa. Siksi sitä en ole varmaan tässä välissä vapaaehtoisesti tullutkaan juosseeksi.


En oikein osannut odottaa eiliseltä testiltä mitään, vaan lähdin juoksemaan tasaista tahtia eteenpäin. Niin tasaista, että kun kello piippasi 12 minuutin kohdalla, mietin, että tässäkö se oli. Jos aika oli oikeasti noin lyhyt, niin miksi en juossut kovempaa? Olisin todellakin siihen pystynyt. Missä se verenmaku oli suusta? No, tulokseksi tuli 2100 ja rapiat ja oikein nauratti, että olipa surkea tulos.


Mutta kaikkihan on kiinni siitä näkövinkkelistä, mistä itse katsoo. Mielestäni tuo tulos oli oikeasti oikea riman alitus, mutta katsellessani ns. virallisia taulukoita tuloksista, totesinkin olevani hyvä. Kaikki on siis suhteellista ja vaikka kuinka taulukko kertoisi minun tuloksen olevan hyvä, jäi tästä vähän huono maku suuhun ja käyn juoksemassa testin uudestaan vielä tässä syksyn aikana niin, että tuo 12 min aika ei todellakaan tunnu lyhyeltä.

No mutta, tulipa korkattua tuo tauko Cooperissa ja lupaan, että yhtä pitkää taukoa seuraavaan 12 minuuttiseen ei tule. Niin, ja mukaan otan seuraavalla kerralla kellon, josta näen väliaikoja kierroksilla, jotta ei mene samanlaiseksi hölköttelyksi kuin eilen.


2 kommenttia:

  1. Mulle tärähti testileiri kuun loppuun, joten pari viikkoa vielä niin sitä kipitetään taas cooperin testiä. :) Tuunki tos 27 pvä pariks viikoksi koti-suomeen, joten keritään vaikka mitä "kivaa" sinä aikana ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuuletukset! Kaikkea kivaa varmasti tulossa, en epäile ollenkaan ;)

      Poista