9.8.2015

"Hotelliaamiainen"

Tänä kesänä emme käyneet perheen voimin missään reissussa, vaan koko kesä tuli oltua ihan vain kotona. Lapset saivat reissata kyllä isovanhempien kanssa useammassakin kohteessa mutta me aikuisväestö pysyttiin tiukasti omalla tontilla. 

Reissaamisen yksi kohokohdista on hotelliaamiaiset, joista jokainen löytää varmasti omia herkkujaan. Ja nimenomaan niitä herkkujuttuja, joita ei arjen normiaamiaisella yleensä ole. Ainakin meillä aamiainen on aina aika tavallista peruspuuroa tai leipää tai munakasta ja kahvia. 

Viime viikolla mieleen tuli kuitenkin, että jos emme tänä kesänä päässeet hotelliaamiaiselle perheen kanssa, niin eikö sen hotelliaamiaisen voisi tuoda kotiin? Vaikka lauantaiaamuihin, kun kaikilla on kiireetön aamu? 

Perhekin onneksi innostui (kukapa ei innostuisi) tästä ideasta:

Mies: "Joo, munakokkelia ja pekonia ja nakkeja"

Lapset: "Joo, muroja ja jugurttia ja pipareita ja croissanetteja ja nakkeja ja mehua"

Minä: "Joo, hedelmiä ja marjoja ja jugurttia ja leipää ja leikkeleitä ja juustoja"

Perjantaina käytiin siis ostamassa jokaiselle jotakin ja annoin lasten valita aika vapaasti sellaisia ruokia, joita ei normisti meille osteta, saati syödä aamiaisella.

Vanhempi neiti innostui vielä illalla leipomaan aamuksi muffinejakin, joten makeaakin löytyi meidän hotelliaamiaiselta ihan kiitettävästi.



Itse olin oikein iloinen tästä yhteisestä mukavasta aamuhetkestä perheen kanssa ja varmasti otamme tästä hotelliaamiaisesta mukavan tavan tuomaan vähän luksusta viikonloppuun aina silloin tällöin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti