31.7.2015

Minun arkeni - torstai

Eilinen venähti vähän pitkäksi töiden puolesta, kun olin vasta kymmenen jälkeen kotona. Harvemmin illat ihan näin pitkiksi venyy ja pyrin lopettamaan ohjaustyöt ennen yhdeksää, koska ainakin oma vireystilani ei ole enää kello kahdeksan jälkeen skarpeimmillaan. Koneella pystyy tekemään töitä myöhempäänkin, mutta se, että pitää puhua jotenkin järkevästi ja vielä keskittyä intensiivisesti, alkaa ainakin itsellä rakoilla jo myöhään illalla.
 
 
Aamutreenien jälkeen ohjasin asiakkaalleni tunnin ja siitä kipitin ystäväni kanssa torstailounaalle. Useimmiten ohjaustilanteet asiakkaiden kanssa ovat treenien täyteistä uurastusta, mutta joskus tunnista tulee käytettyä hetki muuhunkin, kuin treenaamiseen. Joskus katsotaan läpi uusi saliohjelma, treenisuunnitelma tai ruokavalio. Ja joskus vain käydään läpi elämän tuomia haasteita ja mietitään, mihin ollaan päästy ja miten jatketaan tästä eteenpäin.
 
Hyvin harvan alkuperäinen tavoite menee juuri niin kuin on aloitettaessa suunniteltu, koska elämällä on tapana tuoda mutkia matkaan, jotka usein hidastavat tai jopa muuttavat suunnitelmia. Aina kyse ei ole itsestä, vaan esimerkiksi lähipiirissä tapahtuneesta muutoksesta, joka saa välillä laittamaan omankin elämän prioriteetit ainakin hetkeksi uusiksi. Puhumattakaan omaan itseensä kohdistuvista tilanteista. Näissäkin tilanteissa pääasia on se, että ei ajatella omien tavoitteiden olevan tavoittamattomissa, tai että olisi jotenkin epäonnistunut. Muutokset, joita personal trainerin kanssa yhdessä yleensä tehdään, ovat pidempiaikaisia, eikä väliin tulevien asioiden kannata antaa kaataa koko projektia.
 
 
 
 

 
Torstailounaalle mentiin tällä kertaa Kuusaalle. Nämä torstailounaat ovat tainneet jatkua jo toista vuotta. Ystävän kanssa, joka on myöskin yrittäjä tulee pyöriteltyä usein tätä arkea ja työhön liittyviä juttuja. Monet asiat yrittäjänä eroavat palkkatöistä ja helpointahan näistä on jutella ihmisen kanssa, joka elää sitä samaa arkea. Ja jutellaanhan me toki muustakin, koska ei elämä onneksi vain töitä ole.

Iltapäivällä tein vielä pari ohjausta Ykkösellä ja sitten minulla olikin treffit tämän kaverin kanssa.

Eikun....

Näiden tyttöjen.

Mirkka oli järjestänyt meille kuntopiirin, jossa lopuksi tehtiin vielä staattisia pitoja keskivartalolle. Yleensä kun olen itse se, joka vetää treenejä muille, niin olipahan välillä mukavaa tehdä jotain, jota joku toinen oli suunnitellut ja veti.

Illaksi kaarsin vielä omalle salille, jossa menikin sitten sinne kympin pintaan talous- ja kirjanpitoasioita tehden. Ei ehkä tämän työn huippuhetkiä, mutta täytyyhän nekin tehdä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti