30.7.2015

Minun arkeni - keskiviikko

Yrittäjän arjessa on sellaisia kivoja juttuja, että jokainen päivä on vähän erilainen ja työnkuvat ovat moninaiset, mutta kieltämättä jopa siivous ja varsinkin ei niin suosikkeihini kuuluva imurointikin on oikeastaan aika mukavaa, kun sen tekee itselleen. No mutta, eihän tuo mikään iso rasti ole, kun imuroitava alakin on pääsääntöisesti aakeetalaakeeta lattiaa.
 

Aamu alkoi siis siivousten lisäksi WODin vedolla, jonka jälkeen vedin kuntonyrkkeilytunnin. Siitä seuraava tunti menikin huudellessa "kehän" laidalta ohjeita molemmille sparraajille. Toisen heistä olisi tarkoitus lähteä syksyllä kisaamaan ja toiselle sparri oli elämän ensimmäinen. Mutta pisteet molemmille sparraajille; sille kokeneemmalle siitä, että osasi sparrata asiallisesti suhteessa siihen, että toiselle kerta oli ensimmäinen ja toiselle taas pisteet siitä, että en olisi ikinä uskonut kerran olleen ensimmäinen. Hienosti meni!

Sparritreenien jälkeen vedin muutaman PT-asiakkaan salillamme ja tänäänkin oli mukava huomata, että vaikka päivä ei olisi alkanut parhaalla mahdollisella tavalla, auttaa liikunta ja onnistumisen tunne pelastamaan loppupäivän.

Iltapäivällä kävin vielä Ykkösellä tapaamassa asiakasta ja sen jälkeen ehdinkin omiin treeneihin.
Tänään vietin pidemmän hetken kehonhuollon parissa ja tein mm. liikkuvuusharjoitteita oikein ajan kanssa. Pyrin pitämään tietyt liikkeet jokapäiväisessä ohjelmistossani ja esimerkiksi kyykäämiseen muutamat liikkeet ovat omalla kohdallani aivan ehdottomia, jotta saan liikkeestä enemmän irti. Lisäksi uskon, että myös muutamat yläkropan liikkuvuusharjoitteet ovat auttaneet mm. siihen, että olkapääni on pysynyt kunnossa. Oli miten oli, ei näistä liikkeistä ainakaan haittaa ole. Suosittelen kaikille.

No niin, TAAS se seisoo käsillään, tämä on NIIN nähty. Mutta hahaa, kaikki ei ole aina sitä miltä se näyttää. Ja äkkiseltään tämä näyttää käsilläseisonnalta, mutta sepä onkin käsilläseisontapunnerrus suoralla vartalolla. Eli aivan niinkun eri asia ;). Ja on muuten rankka liike, kun jos tuosta kulmasta katsoo, niin tuossa pään yläpuolella on ihan kiitettävä määrä massaa, jota liikutan ylös ja alas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti