9.7.2015

Kaikkea sitä saa päivään mahtumaan

Eilen illalla törmäsin salilla Anniin, jonka kanssa sovittiin treenitreffit sparrailun merkeissä tälle aamulle. Jostain syystä hermoilin koko yön ja näin jos jonkinmoisia unia aiheesta ja sen vierestä ja kun kello seitsemältä minut herätti, olin pienessä koomassa saapuessani kasilta salille. Onneksi Anni on niin ammattilainen, että osaa ottaa sparria vastapuolen tason mukaan. Kymmenen 2 minuutin erää otettiin ja vaikka oma pää ei meinannut kestää mukana, niin loppupeleissä taskuun jäi aivan mieletön into kehittää omaa osaamista ja tekniikkaa. 
 

Tämä treenituokio oli hyvin silmiä avaava ja jo ihan oman työnkin puolesta jäi monta juttua hautumaan mieleen. Ja samalla oli ilo huomata, kuinka ihminen, jonka nyrkkeilyuraa olen seurannut aika alusta asti, on viimeisen vuoden aikana kehittynyt ihan huimasti. Mukana on silti pysynyt terve nöyryys ja mieletön määrätietoisuus. Kilpailemisessa kun ei riitä pelkästään se, että olet vain fyysisesti huippukunnossa, vaan henkinen kantti ja oikea asenne ratkaisee.


Tänään tuossa 10 erässä oli mukava huomata, että kunnon puolesta kestin hyvin nuo erät. Muutenkin viimeiset pari viikkoa on tuntunut siltä, että treenit kulkee hyvin ja kroppa palautuu. Tällainen olo minulla on ollut viimeksi pari vuotta sitten.

Aamulla on kevyt herätä, kropassa ei ole kipuja, aamutreenit ovat niitä parhaita treenejä ja innolla lähteekin kotoa vähän aikaisemin, jotta saa treenattua aamulla ennen töiden alkamista. Tottakai kropassa tuntuu välillä edellisen päivän treenit, mutta sellaiset vääränlaiset kivut ovat poissa ja lihaskivuistakin kroppa selviää parissa päivässä.

Tänään aamutreenien jälkeen minulla ei ollut töitä kuin vasta iltapäivällä, niin lähdettiin viettämään laatuaikaa perheen kanssa Verlaan ja siitä jatkettiin matkaa Repovedelle, jossa käytiin paistamassa makkarat nuotiolla.


Suunnitelin jo tulevalle lomaviikolle vaikka minkälaista ohjelmaa ja reissua, mutta ehkä nämä pikkureissutkin ajavat saman asian. Tällaisissa pienissä irtiotoissa tulee oltua mukavasti yhdessä ja mieli lepää kauniissa maisemissa. Onneksi aina ei tarvitse lähteä kauas päästäkseen arjesta.

Illalla meillä oli WODeilla kahvakuulailua ja ilma oli mitä parhain ulkotreeneille. Aurinko paistoi, mutta tuuli oli juuri sopiva, ettei treenistä tullut ilman puolesta tuskainen. Tosin 500 kpl toistoja takasivat sen, että lämmin tuli varmasti kaikille ;)

Päivän treeni oli siis kahvakuulalla tehtävä treeni, joka piti sisällään 100 kpl etuheilautuksia, 100 kpl rinnallevetoja vuorokäsin, 100 kpl vauhtipunnerruksia säännöllisesti puolta vaihdellen, 100 kpl askelkyykkyjä kahvakuulan kanssa ja lopuksi 100 kpl burpeita. Loistava treeni tehdä myös vaikkapa omalla pihalla. Puolisen tuntia kuluu aika mukavasti tätä touhutessa. Suosittelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti