23.7.2015

Juokse ja pusaa

Eilen aamulla herätessäni mietin ensimmäisenä, että kuinka monta askelta pitää ottaa, jotta saisin jalkaani kompressiosäärystimet ja saisin keitettyä kahvia. Toissapäivän parit treenit olivat osuneet ja uponneet ja kaiken järjen mukaan olisi hyvä ollut pitää välipäivä.
 
Päivän WOD oli kuitenkin niin herkullisen oloinen, etten malttanut jättää sitä seuraavalle päivälle, niin olihan se rykäistävä läpi. Ja kyllähän tuo kroppa lämmettyään taas kulkee.

Aamu- ja/tai iltapala on tällä hetkellä aika munavoittoinen, ja kohta mulla alkaa olla kasassa kirjallinen ohjeita, jonka voisi nimetä vaikka "munasta on moneksi". Aamupalalla menee usein makea munakas ja illalla suolainen. Eli hei kaikki kustannusyhtiöt, kiinnostusta? Anyone?

Kuten jo tuossa edellisessäkin postauksessa kirjoittelin, niin meidän salille kun saapui samalla viikolla valkuaislähetys ja luomumunalähetys, niin ei kai siitä tarvitse kummoisia johtopäätöksiä vetää, mitä omasta jääkaapista löytyy nyt runsain mitoin. Ja hyvä niin.
Joko mainitsin mun uusista lenkkareista? ;)

Päivän treeninä oli siis "Lumberjack 20", joka piti sisällään alla olevat liikkeet:

20 Deadlifts 125/87,5kg
Run 400m
20 KB swings 32/24kg
Run 400m
20 Overhead Squats 52,5/37,5kg
Run 400m
20 Burpees
Run 400m
20 Pullups (Chest to Bar)
Run 400m
20 Box jumps (24″)
Run 400m
20 DB Squat Cleans (20 kg each)
Run 400m

Eli maastavetoja, kahvakuulan etuheilautuksia, valakyykkyjä, burpeita, leuanvetoja, boksihyppyjä ja rinnallevetoja kyykyn kautta höystettynä vielä joka välissä 400 m juoksulla. Siinä oli puoleksi tunniksi mukavaa puuhastelua. Itse pidän tällaisista treeneistä, vaikka helppoja tai kevyitä nuo eivät olekaan. Jos nyt mikään WOD on. Mutta tämä on tällaista mukavankamalaa puuhastelua, josta tulee hyvä mieli, kun treeni on ohi.

Eilisistä treeneistä olin vielä huipputyytyväinen meidän asiakkaisiinkin, jotka osasivat skaalata treenin juuri itselleen sopivaksi. Tarpeeksi haastetta, mutta tuntien kuitenkin omat heikkoudet. Tarkoitushan on kuitenkin tehdä juuri sen oman kunnon mukavuusalueen ulkopuolella kuitenkin niin, että saa treenin tehtyä. On vahvuutta myös tietää omat heikkoutensa. Ja ajanmittaan kasvattaa niistä heikkouksista omia vahvuuksia.
 

Päivä oli kaikkinensa kiireinen ja mikä onkaan paras palkinto hyviin suoritetusta päivästä? 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti