14.6.2015

Tiimiläisten kesäpäivät

Meidän PT-teamilla on säännöllisin väliajoin tiimipäiviä, joista olen täällä kirjoitellut aiemminkin, mutta nämä kesäpäivät ovat olleet aika omaa luokkaansa. Viime vuonna meillä oli mökki Messilässä, jonne menimme viettämään iltaa treenien jälkeen.
 
Tänä vuonna tiimipäivät alkoivat ratsastauksella tai salitreeneillä ja tuo ratsastus tuntui oleva monelle aika mieluinen juttu, kun pääsi kokeilemaan täysin uutta lajia tai ehkä vuosiksi jääneitä taitojaan uudestaan, kuten esimerkiksi Anna (<- klikkaamalla pääset Anna blogiin) pääsi testaamaan hyvällä menestyksellä.
 
Heppailun/salitreenien jälkeen siirryttiin meidän salille treenailemaan vielä "leikkimielinen" WOD. En tiedä, minkälainen käsitys ihmisillä on leikkimielisyydestä, mutta mun mielestä aika pitkälle kaikki WODit on leikkimielisiä, koska tämäntyyppinen tekeminenhän vain on niin hauskaa.

No mutta, kyllähän tässäkin leikissä tuli kunnon hiki, mutta lisätsemppiä treeniin tuo, kun sen treenaa kavereiden kanssa joukkueena, kuin yksin.


Treenien päätteeksi päästiin ruokaa notkuvaan pöytään. Tarjolla oli jos ja vaikka mitä herkkuja terveellisimmistä vaihtoehdoista vähän vähemmän terveellisiin. Näistä terveellisimmistä vahtoehdoista yksi ehdottomasti kokeilemisen arvoinen leipomus on banaani-pähkinävuokaleipä, jonka ohjeen löydät TÄÄLTÄ. Aivan älyttömän hyvää. Olisin voinut syödä yksin koko leivän ;)

Lisäksi herkkupuolelta maistoin todella hyvää suklaaraakakakkua, jonka tarkemman ohjeen unohdin kysyä, mutta toivottavasti sen vielä jostain käsiini saan. Myös ihan perinteiset mokkapalat ja raparperipiirakka tekivät hyvin kauppansa.


2 kommenttia:

 1. Oli kyllä niin parasta, kiitos vielä kertaalleen! :) Leikkimielistä oli joo, itse vaan jotenkin yhdistin sen sanan automaattisesti johonkin vähän kevyempään ;) Mutta hengissä selvittiin eli kaikki hyvin - ja kun tuli vedettyy ihan täysillä niin sai syödä tuota leipääKIN hyvällä omallatunnolla...eikä ne jämät kotonakaan kauaa kestäneet ;D

  Oot Terhi ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah. Mutta onneksi ei tarvinnut tehdä treeniä yksin, siitä olisi ollut leikkimielisyys jo minunkin mielestä kaukana. Ja tehän siitä illasta hauskan teitte, naurattaa vieläkin se sanaselityspeli.

   Poista