28.6.2015

Ketunlenkillä

Viikon vapaat mennä luiskahtivat niin nopeasti, että hyvä että perässä pysyi. Menoa ja meininkiä oli enemmän kuin olinkaan suunnitellut. Mutta se kaikki oli onneksi hauskaa sellaista.
 
Keskiviikkona pääsin tutustumaan ystäväni polttarien yhteydessä Repoveden Ketunlenkkiin, joka on 5 km pitkä ja pitää sisällään kauniiden maisemien lisäksi mm. lossilla vesistön ylityksen, jonka polttarisankari luonnollisesti suoritti ja me muut jotakuinkin kannustettiin vieressä "jaksaa, jaksaa". Nuotiopaikkojakin lenkillä olisi ollut, mutta aikataulu oli se verran tiukka, että tällä kertaa ei jääty paistelemaan makkaroita.
 

Lenkki huipentuu riippusiltaan ja vaikka tuo ylitys näyttääkin äkkiseltään aika huimalta, on sillassa sen verran korkeat kaiteet, ettei ylitys ollutkaan paha rasti. Lasilliset skumppaa kuitenkin kilisteltiin ennen riippusiltaa. Rohkaisuksi, varmuuden vuoksi.


Vaikka tämä olikin meidän plan b, kun alkuperäinen ohjelmanumero vesittyi sateen vuoksi, ei se meitä loppupeleissä haitanut yhtään. Itselleni tuo metsässä kävely on aina varsin mukavaa ja tänne tulen varmasti uudestaankin. Lapsillekin tämä on varmasti oikein mukava kokemus, koska matka ei ole turhan pitkä ja ainahan sitä voi istahtaa kannonnokkaan syömään vaikka eväitä, jos väsy iskee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti