18.4.2015

Kikkailua

Mennyt viikko on mennyt hieman treenaamista "haistellen", eli monipuolisesti olen touhunnut vähän kaikenlaista treeniä. Vaikka mitään ei pitäisi yhden viikon levolla kadota mihinkään, on viikko tuntunut jotenkin tahmealta. Kyykyt olivat vähän väsähtäneitä, päällä- ja käsilläseisonta ei tuntunut vakaalta vaikka onnistuikin, jumpanveto ja sykkeiden kohotus tuntui raskailta.
Toki jotain tällaista osasin odottaakin, mutta silti olisi hienompaa, että treenit vain lähtisivät mielettömään luistoon sairastelun jälkeen. Mutta ei se mitään, oli silti ihanaa, kun nesteet lähtivät liikkeelle ja kroppa ilmoitteli seuraavana päivänä edellisen päivän treeneistä.
 Eilen oli taas kikkailupäivä, jolloin yritän parantaa liikkuvuutta ja oman kropan hallintaa.
Katselen noita joogahenkisiä kuvia esimerkiksi instasta aina sillä silmällä, josko sieltä löytyisi jotain hauskoja liikkeitä, joihin pystyisin taipumaan. Viikolla bongasin alakuvassa olevan liikkeen, jossa tyttö nojasi vastaavanlaisesti hiekkarannalla palmunrunkoon. Hei tuohan näyttää hauskalta ja helpolta, ajattelin. Totuus oli kuitenkin hieman rankempi, kun muutaman yrityksen jälkeen ensin hahmotin, että seinällä oleva jalka suhteessa kroppaani on noin 90 asteen kulmassa ja seinässä on vain varvas. Lisäksi yllättävän paljon vaati pitää itseään tasapainossa tuossa asennossa. Tätä täytyy treenata lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti