27.4.2015

Kaupungilla kiertelyä

Reissussa tulee aina käveltyä aika huikeita määriä, eikä poikkeusta tehnyt siinä mielessä tämäkään reissu. Aamulla varustauduttiin hyvin, eli vesipullo laukkuun ja penkkarit jalkaan ja matkaan. Tarkoituksena oli etsiä Barcelonan suurin kirpputori, mutta matka keskeytyi pariin otteeseen ja loppujen lopuksi olimme paikalla joko liian myöhään tai kartta oli väärinpäin, koska kirppari jäi löytämättä.

Mutta, se mitä matkalla mm. löydettiin, oli kauppahalli. Ja aika iso sellainen.
Tämä on ehdottomasti yksi niistä kohteista, joissa kannattaa Barcelonassa käydä. Kauppahalli oli täynnä kaikkea mahdollista herkkua ja ruokaa. Niin, ja ihmisiä.

Tällaiset paikat ovat varmasti taskuvarkaiden unelmamestoja ja allekirjoittanutkin piti laukusta näköjään kiinni oikein rystyset valkoisina.Mutta täällä vierähti tovi jos toinenkin kaikkea mahdollista ihmetellessä. Osa kojuista oli ihanan värikkäitä hedelmineen ja karkkeineen. Kala- ja lihatiskit puolestaan aiheuttivat kummastelua. Myynnissä oli merisiiltä, nyljettyä lampaanpäätä (olettaisin), kaikennäköisiä kaloja, joiden nimiä en todellakaan tiedä, eläinten kieltä, sorkkia ja muita ruumiinosia.Kauppahallista ostimme illaksi pientä naposteltavaa ja vaikka olin ostavinani meille macaronseja, niin nuo möllykät olivatkin sitten täytetty erilaisilla suklaalla ja nougattäytteillä. Hyviä olivat nekin ja sokerikoomat tuli hankittua näistäkin.


Vaikka varsinaisesti tälle reissulle ei shoppailemaan lähdettykään, niin ainahan sitä tällaisissa paikoissa tulee myös kaupoissakin pyörittyä. Löydettiin sattumalta aivan ihana sisustusliike Home on earth. Aikaa meni täälläkin kierrellessä ja miettiessä, mitä kaikkea ihanaa jaksaisi täältä kotiin raahata. Ja jos nyt jäi jokin vielä nakertamaan, niin tällä yrityksellä on kuulemma verkkokauppakin.


Tuollainen kookoksen kuoresta tehty lamppu lähti mukaan ihastuttamaan meidän kotia. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti