28.4.2015

Ja matka jatkuu...

Sunnuntaina käytiin aamulla pienellä kävelylenkillä ennen Barcelonasta lähtöä. Sunnuntaisin taitaa olla aika turha lähteä kylille  shoppailemaan, koska lähes kaikki kaupat ovat kiinni. Tällöin on hyvää aikaa katsella kaikkea muuta, kuten arkkitehtuuria ja sitä, miten monimuotoisia rakennuksia seisoo sulassa sovussa rinta rinnan. Jopa katukiveyksetkin ovat monenkirjavia.

Kävellessä ilman määränpäätä löysimme tällaisen kivan "pienen" kirkon, jonka edustalla oli soittajia ja muuta ohjelmaa. Ihmiset tanssivat kirkon edessä isoissa ringeissä. En nyt äkkiseltään muista tällaista tapahtuneen meidän kylillä, mutta ehkä se johtuu siitä, että en ole ollut kirkon luona oikeaan aikaan.


Mutta Barcelonahan ei ollut miedän päätepysäkki vaan matka jatkui junalla kohti Gironaa.

Koska joogaamaanhan tänne oli loppupeleissä tultu. Barcelonasta Gironaan menee junalla n. 40 minuuttia ja siitä jatkoimme vielä matkaa taksilla kohti määränpäätä. 


Ilta meni kierrellessä tiluksia ja silmä lepäsi jokaisessa yksityiskohdassa ja maisemassa ja siinä rauhassa, mikä tässä paikassa on. Muuten on aivan hiljaista, jos ei kanojen kotkotusta, veden lorinaa, puiden lehtien suhinaa ja linnunlaulua lasketa mukaan. Aivan täydellinen paikka rauhoittumiseen.

Itse pidän näistä kivitaloista ja niiden tunnelmasta ja päätinkin, että jos en tässä elämässäni tällaiseen paikkaan vielä muuta, niin ensi elämässä sitten.Täällä vietetäänkin sitten aikaa joogaillen seuraavaan lauantaihin, köyhän miehen eat pray love, osa pray siis alkakoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti