30.4.2015

Ihanat joogit rannallaEilen aamuisen joogaharjoituksen ja aamupalan jälkeen laitettiin kamat kassiin ja hypättiin linja-autoon, joka vei meidät ensin rannalle ja siitä Gironan vanhaan kaupunkiin. Päiväksi oli luvattu pelkkää sadetta, mutta onneksi ennuste oli tällä kertaa väärässä ja saatiin nauttia myös auringosta. Rannalla olisikin ollut vähän tylsää istua vesisateessa.

Olin pakannut bikinitkin mukaan, mutta sen verta oli merivesi kylmää, että uimatta jäi. Varpaiden kastelu riitti tällä kertaa.

Kirjoitin uuden vuoden jälkeen boksimme tavoitetaululle, että seisoisin käsilläni ilman tukea 1.5. mennessä. Treenattu on, mutta tie on ollut kovin hidas. Olin luonut itselleni mielikuvan, että sitten siellä joogaretriitillä seison merenrannalla käsilläni kauniissa merimaisemassa. 

Nooh, ihan en vielä uskaltanut ilman tukea käsilläni seisoa, mutta jos sitten vaikka vuoden päästä.


Vaikka vähän harmittikin, että käsillä seisominen ei suju, täytyy olla kuitenkin tyytyväinen kehitykseen. Päälläseisonta on kehittynyt huimasti viime vuoden aikana, enkä vielä vuosi sitten saanut käsilläseisonnassa ponkaistua jalkoja tukea vasten ylös.

Rannalta jatkoimme bussilla matkaa kohti Gironan vanhaa kaupunkia. Vaikka meillä ei ollut hirmuisesti aikaa, niin sen verran ehdittiin kaupunkia kierrellä ja ihastua. Vaikka Girona on iso kaupunki, oli siinä sellaista mukavaa rauhallisuutta, joka taas puuttuu esimerkiksi Barcelonan kokoisista suurkaupungeista. Mielelläni palaisin tähän kaupunkiin vielä uudestaankin.2 kommenttia:

 1. Se selfiekeppi, Terhi! ;) Unohtuiko se sittenkin?

  ps. Ihana lukea näitä matkapostauksia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No unohtui!!! Sinne se jäi pöydänkulmalle kotiin. Ja arvaa onko näitä mukava kirjoitella? Tykkään!

   Poista