3.3.2015

Hyvää, muttei kovinkaan kaunista

Jos männävuosina panostin enemmänkin tuohon leipomiseen ja ruuan tekemiseen myös sillä ajatuksella, että ruoka ja leivonnaiset voisivat olla myös ihan kivannäköisiä syödä, ollaan nykyään tultu aika rankasti alas näistä kriteereistä.
 
Seuraava ruoka eivät pääse kauneudellaan häikäisemään ja en ehkä ensitreffeillä tarjoaisi, ellet halua testata potentiaalisen kumppanin huumorintajua hieman kieroutuneella tavalla. Tämä ihanuus sai omankin miehen ilmeen hieman venähtämään, vaikka yhdessä ollaan oltu jo sen 11 vuotta.
 
Mutta siis ensimmäisen herkun bongasin viime viikonloppuna tiimipäiviltä yhdestä ruokakiposta. Uteliaana Nälkäisenä aina kurkin muiden eväitä, kun ei sitä koskaan tiedä, vaikka siellä odottaisi uusi ruokainnovaatio. Ja niinhän siellä olikin.
 
Alla olevassa kuvassa se on tuo vauvan kurakakan värinen muussi, joka on muuten aivan sairaan hyvää. Kyseinen muussi oli syönyt yhden pilkotun ja keitetyn bataatin sekä parsakaalin. Kun molemmat oli kypsiä, vedin tehosekoittajalla läpi ja lisäsin lorauksen öljyä (antaa vähän kiinteämmän rakenteen, mutta uskoisin, että maito ajaa saman asian) sekä suolaa. Valmista nautittavaksi. Suosittelen kokeilemaan, varsinkin tuon jauhelihan, jossa oli mukana tomaattikastiketta ja mausteita, se sopi kuin nenä silmään tai jotain.
Tästä tulee ainakin meidän perheen vakkarikamaa. Sori perhe.
 
2 kommenttia:

  1. Tyylikäs aloituskuva! Ihanaa rytmiä ja tasapainoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tämä oli ollut jo ajatuksissa pitkään, mutta vihdoin sain aikaiseksi.

      Poista