28.2.2015

Tiimipäiviä

Tämä päivä olikin aika huisketta, kun aamulla vedin nyrkkeilykurssia, päivällä ajelin Lahteen tiimipäiville ja illalla vielä vedin toiminnallista treeniä yksityistuntina pienryhmälle.

Meillä on Team Fitin tiimipäiviä kerran kuussa, vuoroin Lahdessa ja vuoroin Kouvolassa. Nämä tiimipäivät ovat olleet todella suosittuja ja mielelläni näitä suosittelisin myös niille, jotka eivät meidän tiimissä (vielä) treenaa. Näihin tiimipäiviinhän kaikki ovat tervetulleita, ja voin luvata, että salitreenit Johannan ja Sampon kanssa eivät varmasti jätä ketään kylmäksi. Itse vedän näillä tiimipäivillä joko toiminnallista treeniä (nyrkkeily/kahvakuula/keskivartalo) tai kehonhuoltoa. Lisäksi meillä on myös yleensä tiimipäivillä luento jostain treenaamiseen/ravintoon/motivaatioon tms. liittyvästä aiheesta. 

Tänään salin puolella keskityttiin selän tuntuman parantamiseen erikoistekniikoin ja kovin tuntui olevan intensiivistä treeniä.
Itse keskityin keskivartalon vahvistamiseen erilaisin liikkein, sekä mm. selän liikkuvuuden parantamiseen. Oli mukava huomata, että treenaajilla syttyi pieniä lamppuja treenin lomassa ja varmasti mukaan tarttui juttuja muulloinkin toteutettavaksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti